Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Din câte se pare, Dan Mazilu este hotărât să nu mai fie doar o apariţie de moment prin fotbalul vâlcean. În acest sens, am aflat că omul de afaceri – patron al echipei Dinamo Horezu – vrea să ofere judeţului o bază sportivă modernă. Locaţia aleasă: comuna Lădeşti. Acolo a cumpărat deja un teren pe care se va ridica viitoarea bază sportivă, care se vrea a fi una cât se poate de modernă.. În planurile sale iniţiale era vizată o suprafaţă de teren din comuna Lăpuşata, însă varianta Lădeşti a fost mai avantajoasă.

• Un portar al unei echipe din Liga a IV-a s-a confesat unor prieteni apropiaţi în legătură cu matrapazlâcurile pe care coechipierii şi chiar oficialii grupării respective le-au făcut în acest retur de campionat. Punctele „împărţite” de formaţia la care este legitimat au ajuns atât la grupările aflate într-o luptă disperată pentru supravieţuirea în acest eşalon, cât şi la cele două rivale care se bat pentru locul 1 în Liga a IV-a.

• Contactat pentru a ne oferi unele informaţii în legătură cu un meci banal al echipei sale, un delegat din Liga a V-a a dat din colţ în colţ, încercând că evite să vorbească de rău clica lui Pintilie de la AJF, deşi la partida respectivă avusese parte de un arbitraj cu „tentă”, trimis special pentru a-i scoate învingători pe adversari. Până la urmă, delegatul în cauză a lăsat deoparte orice jenă şi şi-a început tirada la adresa „talibanului” şi-a oamenilor săi: „Nu se mai poate aşa ceva! E mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu. Conducerea AJF a instituit o cenzură fără margini, ni s-a interzis pur şi simplu să mai oferim informaţii ziarului ARENA. Cine-l mai vorbeşte de rău pe Pintilie, cine mai spune un cuvânt împotriva celor de la AJF şi-a oamenilor de acolo riscă să se trezească cu tot felul de sancţiuni!”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button