Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Oltul Ioneşti 2009 ar putea avea la baraj aproximativ 1000 de suporteri, o bună parte dintre ei fiind din judeţul Olt.

Din vară, se anunţă schimbări majore în Liga a IV-a. Din câte se pare, trei-patru oameni de fotbal şi-au anunţat deja intenţiile de a se retrage din competiţie, din cauze financiare.

Delegatul unei echipe de fotbal este deranjat de declaraţiile unuia dintre omologii săi din judeţ şi este decis să dezvăluie câteva dintre matrapazlâcurile acestuia, printre care şi cum a vândut unele meciuri cheie din campionat.

Dacă 2010 a fost anul lui Ionel Giuran, 2011 se anunţă încă de pe acum a fi rezervat de către managerul societăţii Damila SA, Dan Niţu. Acesta este decis să calce pe urmele bunului său prieten de la Oltul Ioneşti 2009.

Un arbitru vâlcean s-a distrat recent într-o discotecă, fiind surprins de aproapele său în timp ce se săruta suav cu o animatoare. În cele din urmă, după un tărăboi imens, arbitrul s-a reîntors în braţele jumătăţii, jurând că nu va mai călca niciodată strâmb.

Se anunţă schimbări importante în această vară pe băncile tehnice ale unor echipe din eşalonul de elită judeţean. În anumite cazuri, antrenorii nici măcar nu ştiu că li se pregăteşte debarcarea.

Un preşedinte de club din fotbalul judeţean a intenţionat să meargă la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Reclama negativă făcută de mass-media cu privire la conflictele inter-etnice, precum şi crimele şi jafurile care sunt la ordinea zilei în Africa de Sud, l-au determinat să se răzgândească şi să privească meciurile liniştit, din faţa televizorului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button