Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

După ce a pierdut meciul de accedere în Liga a III-a cu Oltul Ioneşti 2009, Albinaru ar putea face din vară pasul la Damila Măciuca, acolo unde va încerca o nouă promovare.

Câteva echipe care şi-au propus ca obiectiv promovarea în sezonul care începe în august se roagă ca Damila Măciuca să ajungă cât mai departe în Cupa României, deoarece speră că oboseala îşi va pune amprenta în meciurile din campionat.

Jucătorul unei echipe clasate în primele şase în Liga a IV-a este foarte aproape de un transfer la proaspăt promovata în Liga a III-a, CSM Slatina, care a obţinut biletul pentru eşalonul 3 la Vâlcea.

Din câte se pare, Minerul Berbeşti se va număra printre echipele care vor lupta pentru titlu din sezonul viitor, conducerea Exploatării de Carieră urmând să aloce un buget consistent pentru îndeplinirea obiectivului.

După meciul de baraj, mai mulţi oameni de fotbal au acuzat lipsa de seriozitate a jucătorilor din Ioneşti, care, deşi au încasat timp de un an salarii babane, nu au luptat deloc cu abnegaţie pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Una dintre cele mai frumoase sportive ale judeţului, considerată drept o femeie-fatală de către majoritatea bărbaţilor, ar fi fost sabotată recent de un apropiat de-al ei. Acesta ar fi ameninţat-o că va face cunoscute câteva poze care o surprind în ipostaze indecente, dacă nu-i va face câteva favoruri de ordin…

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button