Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Suporterii CSM-ului sunt dezamăgiţi de sărăcia lucie care a cuprins Zăvoiul şi ar putea conduce spre desfiinţarea echipei de fotbal fanion a judeţului. Pentru a sensibiliza autorităţile locale se aude că o parte dintre aceştia intenţionează să organizeze un miting în faţa primăriei prin care să-şi exprime nemulţumirea vizavi de lipsa de interes faţă de sportul-rege a primarului Romeo Rădulescu.

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga a IV-a e pe cale de a face pasul din vară la echipa din Zăvoi.

Fotbalul Ligii a IV-a ar putea pierde o piesă importantă de-al lungului ultimilor ani. Un reputat preşedinte de club intenţionează să nu se mai înscrie în elită în sezonul ce urmează.

Gheorghe Tadici a trecut săptămâna trecută pe la Râmnicu Vâlcea. Cârcotaşii s-au grăbit imediat să  afirme că el ar putea fi următorul antrenor al echipei de handbal CS Oltchim.

Una dintre arbitrele de fotbal din campionatul vâlcean traversează o frumoasă poveste de dragoste cu un puternic om de afaceri din judeţ.

Una dintre cele mai frumoase atlete vâlcene a suferit recent o decepţie în dragoste, fiind pe punctul de a-şi pune capăt zilelor.

O handbalistă vâlceană a fost săptămâna trecută în centrul unui imens scandal iscat într-un club din Râmnic. Incidentul s-a soldat cu bătăi şi cu intervenţia Jandarmeriei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button