Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

CSM Rm. Vâlcea traversează cea mai grea perioadă de la înfiinţare, echipa de fotbal din Zăvoi riscând să nu joace în Liga a II-a din sezonul viitor. În aceste condiţii, autorităţile locale îşi pun speranţa în Honorius Prigoană, care ar fi dispus să investească în gruparea fanion a judeţului.
Rămâne de văzut care vor fi avantajele pe care Primăria Râmnicului i le va oferi în schimb.

Revenirea lui Vasile Avram în fruntea CCA i-a demoralizat pe arbitrii vâlceni de perspectivă care sperau într-o promovare. Aceştia susţin că noul şef va stabili noi reguli prin care ridicarea la rang superior să nu se mai facă atât de uşor.

Se aude că doi dintre cei mai puternici oameni de fotbal din Liga a IV-a ar urma să încheie o alianţă din această vară, pentru a forţa promovarea în eşalonul superior.

Doi fotbalişti din Liga a IV-a – care evoluează la aceeaşi grupare – se vor transfera vara aceasta la o echipă de ligă inferioară din Italia.

Din câte se pare, Dinamo 2007 se va muta din această vară de pe CSŞ, patronul Laurenţiu Mustăţea primind o ofertă de nerefuzat din partea unei primării care susţine o echipă de Liga a IV-a.

Un om de afaceri din Vâlcea ar fi dispus să sponsorizeze CSM-ul, cu condiţia ca autorităţile locale să-i cedeze 51 la sută din acţiuni.

Unul dintre cei mai buni antrenori vâlceni e pe cale de a semna un contract de colaborare cu o echipă de Liga a III-a.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button