Acasă Caleidoscop Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

96
0

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

Un primar care-n timpul liber se mai trece şi maseur la echipa de fotbal din comuna pe care cu evlavie o conduce ne-a abordat direct săptămâna trecută şi ne-a spus că aşteaptă scuze oficiale de la noi pentru că, vezi Doamne, Comisia de Disciplină din cadrul AJF, i-a tras o suspendare la un meci oarecare. Pentru a vi se îndeplini dorinţa în ceea ce priveşte scuzele, adresaţi-vă mai departe forurilor competente. Între timp, noi aşteptăm la fel de atenţi scuzele de rigoare, domnule primar!

 

Un înalt oficial AJF ne-a vorbit în termeni duri despre demnitate. Cică nu e demn să constaţi o stare de fapt, dar e demn să anulezi o candidatură fără temei, iar apoi să tremuri de frică pe scaun, doar-doar va rămâne aşa cum s-a stabilit. Ah, şi ce era să uităm, nu demult domnia sa, chiar a dat un exemplu de demnitate maximă pe un teren de fotbal: a anulat un gol din tribună, faptă cu care a intrat de drept în istorie! Şi noi, care credeam că e nevoie numai de a acorda trei cartonaşe galbene pentru a rămâne nemuritor!

După evoluţiile bune din ultima perioadă, ne referim în special la meciurile contra Sportului şi-a Rapidului, am aflat că două echipe din Capitală sunt interesate s-o transfere pe Georgeta Ştefan. Bucureşteancă la origine, se pare că şi baschetbalistei i-ar conveni o întoarcere în oraşul unde şi-a petrecut copilăria.

Deşi lumea prin târg vorbea de o fuziune între Sportul Rm. Vâlcea şi Flacăra Horezu, se pare că mai interesaţi de acest aspect sunt cei de la Luncavăţul Popeşti. Primarul Şerban le-a promis oficialilor de la Sportul că le oferă baza sportivă din comuna sa şi este chiar gata de a-i susţine inclusiv din punct de vedere financiar dacă lidera, posibilă campioană judeţeană, se va muta la Popeşti.