CaleidoscopKarateAlte sporturi

Un sportiv vâlcean, concurent la Survivor România!

În curând, pe postul de televiziune Kanal D va începe al doilea sezon din unul din cele mai intense concursuri de tip reality-show din istoria televiziunii din România, Survivor. Echipele au fost formate. Vor fi 24 de concurenți la start, 12 în echipa Faimoșilor și alți 12 în cea a Războincilor. Printre cei care se vor lupta pentru marele premiu se regăsește și un sportiv vâlcean, Cosmin Stanciu, stabilit de ani buni în Cluj-Napoca. Cosmin (33 de ani) a început să practice artele marțiale la vârsta de 7 ani. A fost pregătit de către Ioan Dumbrăvescu, antrenorul de la clubul Loviștea, din Rm. Vâlcea. Între timp, Stanciu a devenit multiplu campion național, balcanic, european și mondial de karate. A fost legitimat la CS Politehnica Cluj-Napoca, acolo unde și-a început și cariera de antrenor. Sportivul plecat de la poalele Capelei mai este instructor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj. Datorită calităților sale fizice extraordinare și nu numai este văzut drept unul dintre favoriții la câștigarea marelui premiu.

În sezonul I al Survivor România a triumfat cântăreața Elena Ionescu, al cărei sacrificiu de a rezista în jungla din Dominicană, în condiții extreme, a fost recompensat cu 250.000 lei.

În echipa Faimoșilor, din care va face parte și Cosmin Stanciu, care va lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, se mai regăsesc: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Jador, Alexandra Stan, Amna, Ana Porgras, Zannidache Edmond, Roxana Nemeș, Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha.

Articole Similare

Back to top button