Liga IV

Schimbări majore la FC Băbeni! Milosteanu şi alţi trei jucători au părăsit echipa. Gigel Bucuroiu a anunţat ce se va întâmpla, în continuare

După cea mai recentă înfrângere din Liga a IV-a (1-2 cu Oltul Ioneşti), antrenorul echipei AFC Băbeni, Răzvan Milosteanu, şi-a dat demisia. De această dată nu mai pare să existe şanse de reconciliere, de revenire la sentimente mai bune. Gheorghe Bucuroiu, conducătorul clubului, a acceptat opţiunea acestuia şi a transmis ce se va întâmpla în continuare. Alături de Milosteanu au mai părăsit echipa alţi trei jucători: Bogdan Şurlin, Adrian Tănăsie (Rilă) şi Irinel Coconu. AFC Băbeni mai are trei jucători indisponibili, din cauza problemelor medicale, pe Ionuţ Vladu, Robert Dudea şi Daniel Alexa.
”După meciul de sâmbătă, cu Ioneşti, Răzvan a renunţat la echipă. Alţi trei jucători au părăsit grupul nostru, în care discutam despre echipă şi nu vor mai veni, respectiv Bogdan Şurlin, Adrian Tănăsie şi Irinel Coconu. Nu i-am înţeles, dar le respect decizia. Nu ţinem pe nimeni cu forţa. Vom face actele de reziliere. Le mulţumim pentru tot ce am realizat împreună şi le urăm succes în continuare. Răzvan şi-a mai dat demisia în trecut. Acum a fost o decizie a lui pe care i-am acceptat-o. Orice început are şi un sfârşit. Am avut un retur bun de campionat, în sezonul precedent, iar acum au fost meciuri în care am demonstrat că avem capacitate pentru a obţine mai mult. Rezultatele nu au fost cele pe care ni le doream, dar ne puteam redresa. Şi la meciul cu Ioneşti, am condus, am avut patru ocazii, apoi au dat ei două goluri pe final şi asta a fost. Asta e, viaţa merge înainte şi cu unii, şi cu alţii. Sunt convins că va răsări soarele şi pe strada noastră. Nu suntem noi cea mai slabă echipă din Liga a IV-a. Eu am încredere în continuare în băieţi. Până în iarnă vom merge aşa. Vom avea un antrenor din rândul băieţilor cu experienţă de lot care au rămas. Acum vine un meci important, cu Chimia. Ne întâlnim morţii cu răniţii, cum s-ar spune. Deci se întâmplă şi la alţii. Şi ei, după un campionat în care s-au bătut pentru podium sunt acum pe penultimul loc. Acum, ce să facem, să renunţăm toţi? Mergem înainte. Important e că se continuă demersurile pentru asigurarea unor condiţii bune la stadion. Autorităţile locale s-au implicat, am forat un puţ, să avem apă în permanenţă pentru a putea întreţine gazonul, pe viitor. Se vor racorda la reţeaua principală de apă şi vestiarele şi astfel vom putea şi noi să facem antrenamente, să aibă posibilitatea băieţii să facă un duş după efort. La Centrul de Copii şi Juniori sunt foarte multe grupe, inclusiv de fotbal feminin şi se încearcă, de asemenea, construirea unor noi vestiare, pentru a avea loc cu toţii, aici. Vom continua să mizăm şi pe juniori din cadrul clubului, să promovăm cât mai mulţi copii de aici”, a declarat Gheorghe Bucuroiu, preşedintele clubului AFC Băbeni. Sunt semnale că jucătorii care au părăsit echipa se vor îndrepta către Unirea Tomşani, unde au mai evoluat în trecut.

Articole Similare

Back to top button