Liga IV

Chimia, singura echipă care a încurcat primele trei clasate: a luat punct cu Sparta, a eliminat-o din Cupă pe FCPO și a câștigat cu Alunu! Tzutzy, marele absent, se operează la genunchi

După o perioadă mai ezitantă, în retur Chimia a recuperat punctele pierdute și a revenit în cursa pentru careul de ași din Liga a IV-a. Duminică, 19 mai, la doar câteva zile distanță după un succes ce o apropie de finala Cupei României (faza județeană), formația coordonată de Alin Savu și Ovidiu Creangă a câștigat cu a treia clasată din Liga a IV-a, Oltețul Alunu. 3-0 a fost la final.

”Băieții au făcut un joc foarte bun. Am deschis scorul după o acțiune a lui Cătălin Duminică, finalizată cu un șut în cros. Am mai avut două ocazii clare să facem 2-0, ale lui Rădescu și Vlăsceanu. Singura ocazie a oaspeților din tot meciul, cred, a fost o bară. Am început bine și partea secundă. Cătălin Duminică a centrat perfect pentru Mușuroia, revenit în mijlocul nostru după o lungă absență. Ilie a trimis balonul cu capul în plasă, pentru 2-0. În minutul 90+3, după o acțiune personală a lui Băița, s-a făcut 3-0. A driblat 3-4 jucători și l-a pus în valoare pe Nicolae Popa. ”Țuțu”, care intrase în minutul 85, a închis tabela la 3-0. Cosmin, la 40 de ani, e ca vinul, din ce în ce mai bun. De câteva etape este MVP-ul echipei. În acest meci am avut și un debut. Un prieten foarte bun al lui Băița, instructor de înot, jucător care a evoluat în zona Bihorului, Abraham Ilie Mădălin, pe care l-am legitimat în urmă cu trei săptămâni, a îmbrăcat pentru prima dată tricoul formației noastre. Altfel, rezultatele noastre bune nu sunt surprinzătoare. Să nu uitați că suntem singura echipă care a încurcat primele trei clasate. Cu Sparta am luat un punct, pe FC Păușești Otăsău am eliminat-o din Cupa României, iar pe Alunu am învins-o. Sperăm să mergem în finală și să-i mai batem o dată pe cei de la Alunu, să terminăm acest sezon cu un trofeu. Victoria cu Oltețul i-o dedicăm lui Tzutzy Băgălin. Îi transmitem multă sănătate și recuperare rapidă după operația de azi”, a spus Gabi Glodeanu, oficialul Chimiei. Tzutzy Băgălin, golgheterul Chimiei din acest sezon (cu 16 goluri în Liga a IV-a), a fost programat la operație luni, 20 mai, la clinica doctorului Ilie Poenaru, de la Craiova. Meniscul l-a trimis la ”cuțit”.

Articole Similare

Back to top button