Liga IVFotbal

”Ne-a ieșit tot! Gazdelor, nimic!”. Gușoeni a produs cea mai drastică înfrângere a celor de la Unirea Tomșani, pe teren propriu

CS Gușoeni strânge puncte ca furnica. Nu are nicio presiune. Rezultatele de până acum au ajutat-o să aibă un final de sezon liniștit. Duminică a mai obținut o victorie. Și nu oricum, ci la diferență mare de scor. Echipa pregătită de Alex Concioiu și Adi Eftenie a câștigat cu scorul de 7-0 la Tomșani.

”Dacă mă întreba cineva înainte de meci, tot ce îmi doream era să avem 11 jucători. Pe grupul nostru, doar 7-8 și-au anunțat prezența pentru această deplasare. Mă gândeam… ne ducem, nu ne mai ducem… Până la urmă, ne-am strâns, chiar dacă au mai fost și absențe. Despre joc, victoria e meritată, o spune și scorul. Chiar ne-a ieșit tot, iar gazdelor, nimic. Au avut și adversarii ocazii de a înscrie, unele clare. Am mai ratat și noi. Mai sunt și zile din astea, când îți intră tot. Am avut 3-0 la pauză. Taco Mateiași a deschis scorul cu un șut cu stângul, de la 25 de metri, la vinclu. Reușita sa ne-a descătușat. Apoi juniorul nostru, Gabi Marinescu (18 ani), a marcat pentru 0-2. El a înscris trei goluri în acest meci. Alte două au fost în partea secundă. Până la pauză a mai marcat și Bogdan Dumitru, care a fost titular. Mădălin Roșu a rămas pe bancă și a intrat ulterior. După pauză, au început gazdele mai bine. Dacă marcau, reintrau în joc. Am scăpat de perioada mai grea și apoi ne-am desprins. În afara celor două reușite ale lui Marinescu, au mai punctat în repriza a doua: Mădălin Roșu și Cristi Vătafu, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Mi-a plăcut atitudinea băieților, au avut chef de fotbal, au alergat, s-au dăruit. Și gazdele au echipă bună, dar am fost noi mai inspirați”, a concluzionat Adi Eftenie după victoria en-fanfare din acestă rundă. Pentru Tomșani a fost cea mai drastică înfrângere de pe teren propriu a sezonului, eșec care îi dă emoții pentru finalul campionatului. Mai sunt trei etape până la final, însă Tomșani mai are patru jocuri. Restanța cu Budești se joacă miercuri, 22 mai.

Articole Similare

Back to top button