Liga V

Trupa lui Eugen Roşu, doar locul 2

FC Băbeni – Sportul Genuneni 4-1

În pofida unui parcurs foarte bun în acest an, obiectivul antrenorului de la FC Băbeni, Eugen Roşu, acela de a promova la finele acestui campionat, nu a putut fi realizat. În partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Sportul Genuneni, FC Băbeni s-a impus categoric, chiar şi într-un meci lipsit de vreo importanţă. Gazdele au învins cu 4-1, prin golurile marcate de Despoiu, Neaţă, Şerbănescu şi Drăghici. Seriozitatea juniorilor antrenaţi de Eugen Roşu, cât şi forţa lor ca echipă, vor fi, din campionatul viitor, două elemente decisive care vor contribui la atingerea obiectivului pe care şi-l stabilesc toate grupările puternice.

Asta în cazul în care, nu se va ajunge la o alianţă prin care să joace chiar şi din campionatul ce va începe în august în Liga a IV-a. Antrenorul de la Victoria Frânceşti, Nicu Strâmbeanu, i-a propus lui Eugen Roşu o înţelegere prin care să facă front comun pentru a juca în elită. Deşi e greu de crezut că acest proiect cât se poate de semnificativ va fi pus în practică, Eugen Roşu a spus este sunt şanse să se materializeze acest acord, însă cu anumite condiţii, prin care şi ei să fie, evident, avantajaţi.
„Au fost ceva discuţii fugitive pentru a încheia acest acord, însă una dintre condiţiile mele fiind aceea de a juca la Băbeni. Avem cei 200 de milioane pe care i-am primit în urmă cu o jumătate de an, iar acum, odată cu alegerea lui Bogdan Ştefan în calitate de primar al localităţii, vom fi siguri de susţinerea primăriei. Vom face o analiză a jucătorilor de la ambele echipe, care merită să joace sau nu în Liga a IV-a şi, dacă ne vom înţelege, vom evolua împreună din august. E greu de crezut că noi vom juca la ei în comună, pentru că jucătorii mei sunt legaţi puternic de terenul pe care joacă, mai ales că anul acesta vor începe şi lucrările de modernizare. Totodată, nu sunt sigur că juniorii – care sunt puternic ataşaţi prin joc unii de alţii – vor fi de acord să joace la o altă echipă. Vom discuta mai atent, pentru că mă tentează această ofertă, dar care, până la urmă, trebuie să mulţumească în speţă jucătorii mei şi apoi pe mine.  Cred că sunt mai mari şanse să afiliem mai degrabă o grupare de juniori în Liga a IV-a, iar noi să jucăm în continuare la „Onoare”. O să mai discut cu antrenorul şi vedem dacă ajungem la o înţelegere”, ne-a spus antrenorul de la FC Băbeni, Eugen Roşu.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button