Acasă Alte sporturi Mihaela Trusca a revenit în sala de tenis

Mihaela Trusca a revenit în sala de tenis

115
0

Mihaela Truşcă a revenit în sala de tenis

 

echipa pe care-o antrenează se comportă onorabil în Divizia A

 

  Formaţia feminină de tenis de masă a Clubului Sportiv Şcolar Chimia Rm. Vâlcea a organizat zilele trecute etapa a doua a turneului grupei a doua a Diviziei A. Fetele antrenate de profesoara Mihaela Truşcă, director la Clubul Sportiv Şcolar, sunt angrenate acum în faza a doua a competiţiei, luptând pentru unul din locurile 4-6 la finalul competiţiei. Întrecerea a avut loc în sala de sport din incinta Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” şi a reunit la start, pe lângă formaţia organizatoare, echipele Stelion Slatina şi CSŞ Rm. Sărat. În prima partidă, vâlcencele au trecut cu scorul de 9-7 de gruparea olteană, însă etapa a doua a adus înfrângerea fetelor Mihaelei Truşcă, 6-9 cu CSŞ Rm. Sărat, grupare ce deţine acum şefia grupei. Locul secund în serie este ocupat de vâlcence, ultima poziţie revenind, cel puţin până la următorul turneu, fetelor de la Stelion Slatina. Tea Dumitrescu, Larisa Ghişoiu, Cătălina Teliţoiu şi Mădălina Avram sunt jucătoarele pe care a contat antrenoarea Mihaela Truşcă la acest turneu.

„Sunt mulţumită de rezultat, însă ceea ce mă bucură cel mai mult e faptul că fetele cresc de la meci la meci, capătă curaj şi încredere în ele. Asta e foarte important pentru moralul lor şi pentru competiţiile ce le aşteaptă în viitor”, ne-a declarat, la finalul întrecerii, profesoara Mihaela Truşcă.

După o prezenţă onorantă în Superliga feminină, CSS Chimia Rm. Vâlcea se bate acum, cu rezultate destul de bune, pentru un loc cât mai sus în Divizia A. Performanţa este cu atât mai notabilă cu cât, nu trebuie uitat, toate componentele lotului antrenat de profesoara Mihaela Truşcă sunt vâlcence. Profesoara Mihaela Truşcă mulţumeşte conducerii Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” pentru amabilitatea cu care a acceptat găzduirea acestei competiţii în incinta şcolii:. „Întotdeauna am găsit înţelegere la oamenii din conducerea acestei şcoli. Mă bucur că nu se mai întâmplă ca atunci când cei de la Grupul Şcolar Forestier mi-au scos mesele şi m-au dat afară din sala de sport fără un motiv anume. La o competiţie pe an pe care o organizez şi eu, poate nu meritam un asemenea tratament. Domnii directori Cătălin Pană şi Marius Mărgărit au înţeles acest lucru, motiv pentru care încă o dată le mulţumesc”.

Nicolae CIUCESCU