Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

102
0

• Gura unui „mare” preşedinte de club din Liga a IV-a a cam început să vorbească fără personajul care altfel nu-şi mai încape în pepeni şi care se dovedeşte a fi arogant peste măsură de fiecare dată când are prilejul să se „afirme”. A uitat se pare mult prea repede domnul preş. zilele în care ARENA îi dedica pagini întregi. Şi nu contra-cost, aşa cum a îndrăznit să se laude în ultima perioadă. Nu ne rămâne decât să ne întrebăm şi noi, precum toţi cei care i-au ascultat aberaţiile: dacă echipa pe care o conduce va rata şi acest sezon, se va încumeta oare să se retragă şi să se apuce de cules banane prin ţările calde?

• După ce au făcut scor cu o grupare care nu mai are deloc treabă cu Liga a IV-a, oficialii unei echipe din Vâlcea n-au ezitat să-şi dea încă o dată în petic şi să-şi exprime măreţia în cercurile de prieteni apropiaţi. „Aţi văzut ce buni suntem!”, s-au lăudat cei care se cred cei mai tari din judeţ. Din păcate, ceea ce nu înţeleg oamenii respectivi este că lumea s-a săturat deja de măscăricii de acest gen şi de ifosele lor!

• Din câte se pare, la un meci din Liga a V-a, unul cu importanţă în lupta pentru promovare în eşalonul superior, s-a plusat extrem de serios pentru ca gazdele să triumfe. Surse care-au dorit să-şi păstreze anonimatul ne-au informat că „premiul” oferit de echipa gazdă oaspeţilor pentru a putea să câştige s-a ridicat la suma de 20 de milioane lei vechi. Cum formaţia vizitatoare a condus până în minutul 80, iar apoi s-a „predat” subit, se pare că varianta vehiculată nu este deloc departe de adevăr.

• Un arbitru care a oficiat un meci cu miză din Liga a IV-a se pare că ar fi făcut „blat” cu una dintre echipe pentru a o ajuta în tentativa de a evita retrogradarea. Întregul plan a fost însă dat peste cap de prestaţia jalnică a arbitrului de tuşă, care n-ar fi fost „băgat” în combinaţie. Şi pe când centralul se chinuia să încline balanţa către „cine trebuia” asistentul arbitra în defavoarea grupării „privilegiate”, care până la urmă s-a ales şi înfrântă şi cu banii luaţi.