Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

75
0

• Se pare că antrenorul Marian Bondrea ar fi afirmat la plecarea de la Vâlcea că în partidele decisive cu Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş unii dintre jucătorii săi nu şi-ar fi apărat corect şansele. Din păcate, aşa se întâmplă când fotbalul nu este înţeles la fel de toţi conducătorii de echipe din ţară: unii sunt obişnuişi să câştige meciurile pe teren, iar alţii prin „negoţ”.

• Se zvoneşte că în timp ce lidera Ligii a IV-a îşi asigură victoriile apelând la ajutorul unora dintre jucătorii adverşi, contracandidata Dinamo Horezu se mulţumeşte să stimuleze grupările cu care joacă echipa de pe primul loc. Se pare însă că de toate acestea află la timp apropiaţii liderei, care măresc imediat miza, pentru ca jucătorii să fie tentaţi mai degrabă să nu lupte, decât să tragă cu dinţii pentru a-i încurca.

• Aflând de intenţiile unui antrenor cu „nume” de a pregăti în continuare o grupare din Liga a IV-a, reprezentanţii unei formaţii care are şanse mari să se numere la anul printre cele care vor evolua în elita fotbalului judeţean sunt gata să-i facă acestuia o ofertă greu de refuzat. La respectiva grupare va dispune de condiţii propice pentru a face performanţă, o bază sportivă modernă, iar pe deasupra va putea să-şi aducă şi câţiva dintre elevii săi de perspectivă.

• Un alt antrenor a cărui echipă îşi va termina în vară junioratul caută un club de Liga a IV-a la care să transfere 7-8 dintre jucătorii săi, desigur cu condiţia de a fi şi antrenor principal.

• Şase dintre jucătoarele pe care CET Govora s-a bazat în acest sezon sunt pe picior de plecare de la Vâlcea. Unele pentru că n-au dat satisfacţie, iar rezultatele stau mărturie în acest sens, în timp ce altele pentru că se află la apusul carierei. Intenţiile oficialilor clubului în privinţa viitorului campionat sunt clare: fără jucătoare „expirate”.