Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* un ziarist vâlcean, şef la o publicaţie cu nume cunoscut în judeţ, sărea în sus la fiecare gol marcat de braşovence în timpul primei reprize, sperând ca prin gestul său să atragă atenţia generosului sponsor de la firma URBAN. În repriza a doua a terminat prin a aplauda reuşitele vâlcencelor… A făcut-o însă doar atunci când nu l-au văzut cei din Braşov!

* baschetbaliştii recent aduşi la Rm. Vâlcea sunt şi în atenţia fetelor care vor să dispute partide în cuplaj cu aceştia nu doar în Divizia A ci şi în… particular!

* un antrenor fără contract şi fără activitate în ultimul timp, tot dă târcoale pe la CSM sperând că atrage atenţia conducerii pentru a fi pe lista „posibililor” atunci când pană nu va avea rezultate.

* unii antrenori de la CSM au fost rugaţi de un oficial al AJF Vâlcea să se implice în conducerea Comisiei Tehnice a acestei instituţii. Ei susţin că nu vor da curs rugăminţilor decât dacă sunt plătiţi pentru aceasta sau dacă le-o va cere preşedintele Alin Trandafir.

* din rândul foştilor fotbalişti divizionari A ai glorioasei Chimia, mai multe voci se întreabă de ce nu s-a găsit şi pentru ei câte un loc în structurile CSM-ului, mai ales acum că a apărut şi „satelitul”. Un fost mijlocaş ne-a spus: „Şi eu puteam fi organizator de competiţii sau delegat la aceste echipe, doar am o viaţă în fotbal. Văd că suntem în continuare marginalizaţi cei care am evoluat la Chimia!”

* jucătorii trimişi de FC Oltchim la satelitul AS Mihăeşti se cred sabotaţi de antrenorii echipei din Liga a III-a. Un suporter l-ar fi auzit pe unul dintre aceşti jucători spunând: „Dacă noi avem aici rezultate excelente, iar cei rămas la echipa mare se fac de râs, nu înţeleg de ce nu se mai face rocada, să vină şi ei la «judeţ», să mai mergem şi noi prin Ardeal!”

* După ce puntea de la Malaia s-a rupt cu un suporter al echipei Dinamo, localnicii au venit să le mulţumească oaspeţilor. „Bine aţi făcut că aţi rupt scândurile. Ferească Dumnezeu de o tragedie, dar poate aşa vede şi primarul că trebuie să mai facă prin comună câte ceva. Ne punem mari speranţe în schimb că va intervenii vicele vangu, că el ceea ce a promis până acum a şi făcut!”

* Unei divizionare D (Liga a IV-a) i s-a înjumătăţit lotul. Vreo doi jucători sunt suspendaţi, alţi doi sunt accidentaţi, unul a plecat la facultate, altul în străinătate…

* La o echipă din „Onoare” sunt mai mulţi sponsori şi fiecare şi-a adus câte un grup de jucători. Acum echipa, cândva săracă, are mulţi bani, mulţi jucători (unii chiar buni pentru acest nivel), dar au o mare problemă: în teren nu pot intra decât 11 titulari şi patru rezerve! Restul ce-or să facă?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button