Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Electra Rm. Vâlcea va organiza după data de 15 iunie mai multe trialuri pentru selecţia jucătorilor talentaţi din Vâlcea care doresc să evolueze în cadrul unei echipe cu obiectiv promovarea. Informaţia ne-a fost comunicată de binecunoscutul Laurenţiu Fier, acesta declarând că el va fi cel care va face selecţia. Am uitat să-l întrebăm: pot veni şi fete?

* Se pare că doi-trei jucători ai unei echipe cu pretenţii la promovare din Divizia Onoare în D au fost rugaţi chiar de către antrenorul lor să nu-şi apare şansele corect pe motiv că echipa nu are bani suficienţi să evolueze în eşalonul superior. „Decât să ne facem de râs că nu avem bani de înscriere, mai bine hai să-i lăsăm pe alţii pe primul loc. Am demonstrat până acum că suntem mai buni!” – ar fi spus antrenorul care a adus acuze şi primarului localităţii. „Dacă primarul era de acord să ne ajute în D, am fi promovat!”. În realitate autorităţile sunt cele ce plătesc taxele şi baremurile la AJF, deci i-ar fi ajutat în continuare, iar „marele antrenor” şi-a luat „mălaiul” de la echipa devenită favorită la promovare.

* Într-o localitate vâlceană cu echipă de fotbal, dar fără teren (gruparea activând într-o comună vecină), se aşteaptă cu maxim interes decesul celui care a revendicat după 1989 terenul de fotbal, luându-l în posesie. Moştenitorii terenului sunt de acord ca autorităţile locale să-i exproprieze, să-i despăgubească, iar suprafaţa respectivă de pământ să redevină teren de fotbal.

* Pentru a învinge liderul dintr-una din diviziile fotbalului judeţean, o grupare avea promisă de la sponsorul echipei de pe locul doi câte cinci milioane de jucător. Chiar dacă au tras cu dinţii să câştige, jucătorii respectivi au ratat prima pentru că au pierdut meciul.

 

* Eşecul echipei de handbal feminin a României i-a făcut fericiţi pe unii ziarişti vâlceni, dar şi pe unele handbaliste care au părăsit Vâlcea şi n-au fost selecţionate la Naţională.

 

* Un ziarist vâlcean abia aşteaptă ca o handbalistă de peste hotare să vină în vacanţă la Vâlcea pentru a-i lua un interviu. El spune că o simpatizează foarte tare pe handbalistă, dar n-a stat niciodată de vorbă cu ea despre altceva decât despre sport.

 

* Sponsorul unei importante echipe de fotbal pune eşecurile acestei formaţii pe seama preşedintelui de club, susţinând că acesta a atras de partea sa unii jucători ce nu respectă indicaţiile antrenorului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button