Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

   În timp ce eşecul echipei CET Govora, la baschet, la Bucureşti, a întristat multă lume, există şi câteva persoane bucuroase. Una dintre acestea nu a ezitat să concluzioneze că toate rezultatele negative au fost posibile pentru că în conducerea echipei sunt persoane care nu au practicat niciodată baschet. Chiar aşa?

   Un domn serios, mare pasionat de baschet, va insista ca zilele acestea să fie primit în audienţă la conducerea societăţii CET Govora, fie la directorul Bălan, fie la Lepădat. Respectivul vrea să le propună celor doi să aducă pe banca tehnică a echipei pe profesoara Coca Niţulescu, fostă jucătoare de bază în vremurile bune ale singurei echipe de baschet feminin divizionară A din Oltenia. Ce nu ştie domnul, este că fosta jucătoare îşi doreşte mai mult să fie mămică decât să revină la CET. Sau poate că nu…

   Discuţia dintre antrenorul echipei Magic Sibiu şi un oficial al echipei de baschet CET Govora a alimentat zvonul că sibianul (fost antrenor şi la Cluj-Napoca) ar fi ofertat să vină în locul lui Doru Moise. Zvonul a fost infirmat de preşedintele de la CET Govora, însă o fostă jucătoare a echipei ne-a spus că, totuşi, o astfel de ofertă a existat. Poate era doar aşa, de formă!

  Există voci liniştite care spun că echipele care smulg puncte din meciurile cu Flacăra Horezu, nu vor mai fi atât de interesate de rezultat în disputele cu celelalte pretendente la primul loc.

   Chiar dacă se retrage din campionat ca urmare a lipsei susţinerii financiare, Unirea Tricolorul Goleşti nu se va desfiinţa. Jucătorii care au oferte de la alte echipe vor fi liberi să plece până-n vară, timp în care vor putea juca la echipă în meciuri amicale. Astfel, echipa va continua să fie un partener de meciuri amicale în timpul săptămânii pentru CSM Rm. Vâlcea sau pentru divizionarele C, iar la finele săptămânii va întâlni una din echipele din Divizia D care stau. Astfel că n-ar fi exclus ca sâmbăta viitoare, meciul Cozia Călimăneşti – Unirea Tricolorul Goleşti să se joace amical, nu oficial aşa cum ar fi trebuit. Sau, pentru a nu crea nici un fel de probleme liderului, poate că goleştenii vor alege să pună în practică această strategie de runda următoare. Menţinând lotul aproape, echipa ar putea reveni în competiţie, în Divizia Onoare, la vară, cel mai probabil într-o altă localitate.

   Un jucător din Divizia Onoare a fost remarcat de preşedintele unei divizionare D şi i s-a propus să plece de la echipa sa la cea din „D”. Deocamdată mutarea s-a făcut neoficial, iar talentatul jucător din Divizia Onoare a evoluat pe fals, sâmbătă, în Divizia D. Antrenorul şi preşedintele au fost aşa de mulţumiţi de tânărul jucător încât l-au cinstit şi l-au omenit până seara târziu. Apoi, bine cherchelit, jucătorul a ajuns acasă cam pe la ora la care tinerele pleacă din discotecă iar babele spre biserică. S-a pus în pat şi a dormit toată ziua, refuzând să se mai prezinte la echipa sa de club. În locul lui, a jucat altul, dar nimeni nu ştia de ce a lipsit „vedeta” echipei din Onoare. Le-am spus-o noi acum.

   O tânără arbitră şi-a făcut loc în mintea unui ziarist care nu a evitat să recunoască faptul că o place pe fetiţă. Ea nu crede pentru că de mult timp nu l-a mai văzut la meciurile ei, aşa cum s-a întâmplat anul trecut.

   Un alt ziarist vâlcean adună probe despre neregulile din fotbalul judeţean şi nu evită să dea „raportul” fostului preşedinte Constantin ori de câte ori actuala conducere a AJF dă vina pe fosta conducere pentru te miri ce probleme. Pentru a pune cărţile pe masă, Gheorghe Constantin are de gând să organizeze o conferinţă de presă la proxima sa venire la Rm. Vâlcea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button