Acasă Diverse Suporterii pot însoţi echipa în Croaţia

Suporterii pot însoţi echipa în Croaţia

103
0

Conducerea clubului Oltchim a dorit încă de la jocul cu Cornexi Alcoa să organizeze pentru suporterii fideli ai echipei o excursie în Ungaria, dar din diferite motive ideea nu s-a mai concretizat. De data aceasta, propunerea a fost reiterată pentru meciul cu Podravka Koprivnica, din sferturile Cupei Cupelor. Site-ul oficial al clubului Oltchim oferă amănunte necesare pentru toţi cei interesaţi de a însoţi echipa de handbal feminin în Croaţia. „Clubul Sportiv Oltchim organizează o excursie cu microbuzul, la Koprivnica – Croaţia, pentru susţinătorii echipei de handbal cu ocazia jocului din Cupa Cupelor dintre Podravka Vegeta şi Oltchim Rm. Vâlcea, din data de 17 martie. Plecarea este programată vineri, 16 martie, ora 12.00, din faţa Sălii Sporturilor „Traian”, întoarcerea având loc în seara zilei de 19 martie.

Se asigură următoarele servicii:
– transport cu microbuz având toate dotările incluse
– două nopţi de cazare în hoteluri de 2-3 stele la Arad (16 şi 18 martie) şi o noapte de cazare la Koprivnica (17 martie), plus biletul de intrare la joc

Costul excursiei este de 50 Euro şi 70 RON / persoană. Locurile sunt limitate. Înscrierile se fac până la data de 12 martie, ora 14.00, la numerele de telefon: 0751-179.111 (Alex) sau 0766-782.442 (Mircea)”.