Acasă Liga IV Oltul Ioneşti 2009 s-a desfiinţat!

Oltul Ioneşti 2009 s-a desfiinţat!

94
0

Giuran* campioana ediţiei trecute a Ligii a IV-a a cedat locul în „Elită” formaţiei Hidroelectra, care s-a reactivat în această vară

După ultimele discuţii purtate între Ionel Giuran, patronul echipei Oltul Ioneşti 2009 şi oficialii clubului ASA Hidroelectra Rm. Vâlcea, s-a stabilit ca actuala campioană a Vâlcii să cedeze locul în Liga a IV-a echipei din nordul Râmnicului. Din câte se pare, între managerul firmei de construcţii ONILSERV SRL şi ASA Hidroelectra ar putea să existe chiar o relaţie de colaborare.
Înainte de a se perfecta această înţelegere, a existat însă şi varianta ca patronul Ionel Giuran să cedeze locul în Liga a IV-a bunului său partener de afaceri Cornel Neagoe, primarul comunei Ioneşti, care susţine financiar pe Oltul Ioneşti, formaţie ce activează la „Onoare”. „Primăria Ioneşti s-a arătat iniţial interesată să preia locul lui Ionel Giuran, însă, în cele din urmă, acordul nu s-a mai concretizat. Ar fi fost frumos să avem o echipă în elita fotbalului judeţean”, ne-a declarat Florin Dobra, secretarul Primăriei Ioneşti. (L.C.)