Volei

„Nu ne predăm!”

CS Otopeni – BC Rm. Vâlcea

Vineri, 9 mai, de la ora 17.00, BC Rm. Vâlcea va disputa primul meci din turneul pentru locurile 9-12. În această fază a play-off-ului Diviziei A de baschet masculin, elevii antrenorului Cristian Achim vor înfrunta CS Otopeni. Graţie poziţiei ocupate la finele sezonului regulat, gruparea ilfoveană va beneficia de avantajul terenului propriu în prima partidă din duelul cu BC Rm. Vâlcea, dar şi-n ultima, în cazul în care scorul întâlnirilor directe după primele două jocuri va fi egal. „Nu mergem să ne predăm, ci dimpotrivă, ne vom bate pentru victorie. Atâta timp cât există şanse de a urca mai sus de ce să nu profităm”, spune Cristian Achim înaintea primei partide cu CS Otopeni.

Tehnicianul vâlcean crede însă că partida din această săptămână va fi una extrem de grea, mai ales că lotul s-a subţiat drastic din punct de vedere numeric. Astfel, după ce lui Belanovic i-a expirat de la 1 mai viza de şedere în România, Achim nu se mai poate baza decât pe serviciile a opt jucători: Dejan Mladenovic, Dragoş Andrei, Silviu Lupusavei, Şenai Işleam, Eugeniu Melnic, Gabriel Hallai, Rareş Paşca şi Vasile Ştefan.
Conform programului stabilit de FR Baschet, al doilea meci dintre BC Rm. Vâlcea şi CS Otopeni se va disputa vineri, 16 mai, în Sala Traian. În cazul în care va mai fi nevoie, partida decisivă se va disputa pe 22 mai, pe terenul echipei ilfovene. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button