Alte sporturi

Marian Totelecan, din nou campion naţional

Marian Totelecan, karatistul  vâlcean legitimat la CS Chimia Rm. Vâlcea şi susţinut financiar de către SC Urban SA a devenit pentru a şaptea oară consecutiv campion naţional, la Naţionalele de seniori, la interstiluri, desfăşurate la Braşov, în zilele de 29 şi 30 martie. Astfel, reputatul karateka, antrenat de sensei Constantin Daneş şi desemnat drept cel mai bun sportiv vâlcean din ultimii trei ani a dat şi de această dată lovitura, fiind, totodată, considerat din start unul dintre favoriţii la câştigarea medaliei de aur. „Am obţinut titlul de campion naţional la categoria de greutate  + 85 kg., cât şi medalia de argint la categoria de Open.

 Aş dori să mulţumesc enorm pentru sprijinul enorm care mi-a fost oferit la fiecare competiţie la care am participat celor de la SC Urban SA, cât şi antrenamentelor foarte bune oferite de antrenorul meu Constantin Daneş”, a ţinut să precizeze Marian Totelecan.
Următoarea competiţie de anvergură la care va participa Totelecan este Campionatul European din Polonia, din luna mai, unde şi-a propus ca obiectiv adjudecarea unei medalii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button