Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

145
0

• „Talibanul” a dat ordin ca la finele săptămânii să nu mai fie programate echipele care nu-şi plătesc până datoriile. Se pare însă că măsura se aplică numai unor formaţii şi nu tuturor. Cele care au „pile la împărăţie” şi care au susţinut conducerea AJF-ului în momentele grele, iar în plus nici n-au crâcnit în presă vizavi de erorile comise de preşedintele mult iubit, vor fi iertate.

• Doi dintre jucătorii echipei Dinamo 2007 Rm. Vâlcea se pare că nu şi-au apărut corect şansele în duelul disputat săptămâna trecută cu una dintre pretendentele la promovarea în Liga a III-a. Unul dintre cei doi incriminaţi este un fost component al grupării din nordul Râmnicului, care la vremea respectivă a părăsit formaţia cu contractul de transfer semnat în alb. Acum, fotbalistul cu pricina a întors serviciul făcut şi şi-a „ajutat” fosta echipă.

• A fost dezvăluit sistemul „tragerii la sorţi” a arbitrilor pentru meciurile din Liga a IV-a. Metoda e simplă: echipa agreată de ajefişti este întrebată ce arbitrii vrea, iar dintre cei pe care-i nominalizează se trage la sorţi cel care va oficial la meciul respectiv.

• Dacă tot a promis CCA-ul că-l sancţionează pe Alexandru Tudor după meciul Steaua – CFR Cluj şi nu mai poate arbitra decât la eşaloanele inferioare, preşedintele Tomoiagă vrea să-i solicite lui Costică-Vâlcea să-l lase pe „Brad Pitt” să oficieze la derbiul Hidroelectra – Dinamo Horezu de săptămâna viitoare.