Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Precum s-a întâmplat cu steliştii la finele meciului cu Real Madrid, şi jucătorii de la CSM Rm. Vâlcea au stat la rând miercurea trecută pentru a primi câte un tricou din partea rapidiştilor cu care s-au înfruntat în Cupa României. Nici că se putea un moment mai bun pentru a face rost de-un tricou original al lui Buga sau Zicu! Din păcate, operaţiunea „În Giuleşti, după tricouri” a umplut tolba „municipalilor” şi cu patru goluri, unul mai frumos decât celălalt.

 

* Contestat vehement de spectatorii vâlceni aproape la fiecare meci disputat pe teren propriu, antrenorul Costel Pană a ajuns să fie pus la zid şi de către unii jucători, care-i reproşează faptul că sunt mai mult rezerve. Nu dăm nume, n-ar avea rost, dar ne aducem aminte că situaţia e identică celei din sezonul trecut, când şi lui Furnică majoritatea jucătorilor îi cântau „fals”. Murineanu e doar primul care s-a răzvrătit, însă e posibil să urmeze şi alţii, dacă nu vor prefera cumva să stea ascunşi sub „plapuma” caldă a băncii de rezerve.

 

* Se pare că oficialii echipei Dacia Mioveni nu sunt deloc străini de dezertarea lui Murineanu de la CSM. Stau mărturie în acest sens momentul ales de capriciosul mijlocaş pentru a nu mai juca în Zăvoi (chiar înaintea partidei directe cu argeşenii) şi faptul că jucătorul s-a cam săturat de Vâlcea şi-ar dori să revină acasă. Dacă nu va reuşi acum şi până la urmă va alege să se întoarcă la CSM, atunci Murineanu ar putea încerca o a doua evadare în iarnă.

 

* o tânără arbitră pare să aibă probleme din cauza lentilelor de contact. Duminică, la un meci la care a fost delegată ca asistent, a văzut altceva decât colega ei de la centru şi au existat câteva momente delicate în care cele două nu s-au sincronizat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button