Acasă Alte sporturi Vâlcea gazduieste sedinta Biroului Executiv al Federatiei Române Sportul pentru Toti

Vâlcea gazduieste sedinta Biroului Executiv al Federatiei Române Sportul pentru Toti

94
0

Premieră, dar şi o recunoaştere a muncii organismului condus de Constantin Vlaşcu,

Vâlcea găzduieşte şedinţa Biroului Executiv al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi

Inginerul Constantin Vlaşcu a avut o perioadă plină din punct de vedere al competiţiilor sportive pe care le-a organizat, dar pe care le-a şi supervizat în dubla sa calitate de preşedinte al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi şi vicepreşedinte al federaţiei române de profil. Astfel, de curând a avut loc la Costineşti s-au desfăşurat mai multe activităţi sportive destinate în special tinerilor prezenţi atunci în staţiunea de pe malul mării.

Alergări în saci pe Litoral

Activităţile sportive organizate în staţiunea de pe Litoral de către Federaţia Română Sportul pentru Toţi, în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Tineret, Centrul Judeţean Antidrog Vâlcea şi Direcţia Judeţeană de Sport, au prilejuit desfăşurarea mai multor competiţii sportive atractive la fotbal, volei şi aerobic). La iniţiativa reprezentanţilor Vâlcii s-au mai desfăşurat în paralel şi alte competiţii sportive la street-bool (baschet în trei), concursuri de castele pe nisip, alergări în saci şi paint-bool. De altfel, întrecerea de paint-bool a fost câştigată de echipa Vâlcii, la concurs participând şi reprezentanţi ai judeţelor Cluj şi Timiş, dar şi ai Agenţiei Naţionale de Tineret.

Supercupa Vâlcii îşi desemnează câştigătorii

În această perioadă, la Rm. Vâlcea este în plină desfăşurare competiţia de fotbal pe teren redus „Supercupa Vâlcii”. Participă opt formaţii împărţite în două grupe. Din grupa A fac parte echipele de la Annabella, Diana, CET şi Milarom, iar din grupa B, formaţiile Cometal, Damila, Nordexim şi Blady Mary. După disputarea meciurilor din sferturi, acum se cunosc deja semifinalele. Acestea sunt Annabella – Blady Mary şi Diana – Cometal. Semifinalele se joacă astăzi după amiază, urmând ca la sfârşitul acestei săptămâni să se dispute şi finalele. Ca de obicei, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi va oferii, la finalul întrecerii, şi câteva premii individuale.

Participări la seminarul internaţional de la Budva

Săptămâna viitoare o delegaţie de oameni de sport din cadrul Federaţiei Române Sportul pentru Toţi va participa, în localitatea Budva (Muntenegru) la Seminarul Internaţional cu tema „Pace şi sport; Autonomia în Sport”. Din partea Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Vâlcea la acest seminar urmează să participe preşedintele Constantin Vlaşcu şi  Virginia Chirca, vicepreşedintele acestui organism. Vor fi prezente delegaţii din majoritatea ţărilor europene printre care Croaţia, Austria, Italia, Grecia, Polonia, Belgia, Slovenia, ţara gazdă, Muntenegru, şi România.

Premieră pentru AJSPT Vâlcea

În premieră, ca o recunoaştere a activităţii depuse de conducerea Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, federaţia română şi-a programat şedinţa Biroului Federal, şedinţă ce va avea loc în perioada 13-14 octombrie, în staţiunea vâlceană Călimăneşti. Vor participa şi reprezentanţi ai Comitetului Olimpic şi Sportiv din România (COSR) şi ai Agenţiei Naţionale de Sport. Se aşteaptă că această şedinţă să fie condusă de preşedintele federaţiei, cunoscutul om de radio Octavian Vintilă.
Ionel GEREA