Auto-Moto

Surprize inedite la inaugurarea showroom-ului Audi

Surprize inedite la inaugurarea showroom-ului Audi

Mai ţineţi minte pădurea de ciulini de lângă Conphys? Ei bine, vreau să vă anunţ că s-a dus săraca cu totul. Bunătate de habitat pentru maidanezii lui Gutău, şoarecii lui Monceanu şi cucuvelele lui Buşe, înlocuit cu un showroom Audi de mare clasă. Inaugurarea a avut loc marţi. Cel mai mare şi mai modern din Vâlcea, poate chiar din Oltenia – recunoaşte până şi concurenţa mai mult sau mai puţin directă a firmei Nurvil, Enduro, care şi-a trimis reprezentantul la importantul eveniment cu un Tico pe care scria curajos taxi. Un fel de Marriott al maşinilor. My home away from home. Lucrările la showroom-ul Audi au început în iunie 2006 şi s-au finalizat de curând. Investiţia totală se ridică la aproximativ 3.000.000 euro, mama mia!, fără a pune la socoteală barierele de la intrare, neoanele şi interfoanele. Totodată, a generat 50 de noi locuri de muncă. Frumos.
Nu ştiu cum i-a venit ideea acestei investiţii directorului general Mihai Văduva, dar aş fi preferat mai degrabă să-mi dea banii mie. Aş fi cumpărat cât aş fi putut din Mall şi apoi l-aş fi dărâmat, doar ca să-i fac în ambiţie lui Viorel Popescu. Sau aş fi închiriat timp de un an Arielul lui Botea, Jet Set – ul, al cui mai e şi ăsta, şi Inter Club – ul lui Buşe. Mi-ar fi rămas suficient pentru distracţie, dar şi să-mi iau un Volkswagen periculos, trei Audi ultimele tipuri şi patru fete de la Riviera. Normal, o viaţă are omul, aşa că de ce să nu se dea mare, dacă are cu ce. Cine a citit săptămâna trecută, vineri, articolul dedicat fanilor Audi, poate să sară peste următoarea frază, în care ţin să reiau o precizare. Suprafaţa totală a showroom-ului, cu tot cu sectoarele de service, tuning, Weltauto şi parcări este de 10.000 metri pătraţi şi reprezintă singurul loc unde clienţii beneficiază de servicii la standarde într-adevăr europene. Vizitaţi-l şi vă veţi convinge!
Acum, revenind, trebuie să vă spunem că inaugurarea a prilejuit şi lansarea renumitului model Audi TT Coupe, precum şi o serie de surprize inedite. Directorul general Mihai Văduva a dorit, ca de altfel întreaga echipă de specialişti pe care o coordonează, să dedice evenimentul tuturor clienţilor şi colaboratorilor: „Ne dorim ca acest eveniment să fie dedicat clienţilor noştri, vâlcenilor, să le aducem la cunoştinţă că lor li se datorează investiţia aceasta şi totul a pornit de fapt de la dorinţa noastră de a le fi mai aproape, de a le oferi pe lângă maşinile de excepţie un spaţiu şi un service pe măsură. Considerăm că în acest spaţiu, clientul Audi în mod special, dar nu numai, ar trebui primit fără a precupeţi nici un efort spre a-i satisface aşteptările. Sperăm că s-a reuşit punerea în aplicare a acestor obiective”.
 Nici unul dintre participanţii la eveniment nu cred că a regretat că a lăsat ciorba pe foc, meciul de fotbal dintre AS Roma şi Şahtior Doneţk sau ştirile de la Vâlcea 1. Seara specială a început în compania unui trupe de pantonimă, care a evidenţiat foarte bine starea de siguranţă şi confort dintr-un Audi TT care trece prin diferite medii, ba prin deşert, ba prin junglă sau printre piramide, ajungând în cele din urmă în showroom-ul Nurvil. Extrem de sugestivi. Şi haioşi, în special la secvenţa în care doi mimau că s-ar afla la volanul unui Audi, iar alţii se dădeau drept indieni care ar traversa strada prin locuri nepermise. Dar dacă domnul comisar Ion Preda, şef la Poliţia Rutieră, de faţă şi dânsul, n-a comentat nimic, ce rost ar avea să despicăm noi firu-n patru? A fost frumos, nimic de spus. Mai ales când în scenă au intrat câteva dansatoare profesioniste, de la Bucureşti, cu nişte airbaguri şi mişcări aerobice de-ţi pica paharul de şampanie din mână, nu alta. Nici trupa Senzor nu s-a lăsat mai prejos, susţinând un semi-concert în care ni s-a arătat mai tare chiar şi decât băieţii de la Sistem. Seara a continuat cu o masă pe cinste, unde n-am putut să nu remarc prezenţa viceprimarului PNL Constantin Monceanu, consilierului municipal PSD Gigi Matei, subprefectului apolitic Radu Renga, deputatului PSD Aurel Vlădoiu, deputatului PNL Petre Ungureanu, vicepreşedintelui democrat Dionisie Dubinciuc, şi a multor oameni de afaceri sau şefi de instituţii. Concluzia invitaţilor la inaugurarea showroom-ului a fost una unanimă: tortul a fost pe cinste şi… cine n-are Audi, să-şi cumpere!   

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button