Fără categorieLiga IVFotbal

„Nu facem o tragedie din înfrângerea cu Luncavăţul, suntem tot pe primul loc!”

Glavan_Adrian_2016_02* a afirmat Adi Glăvan, antrenorul-jucător al echipei Topologul Galicea, după derbiul pierdut duminica trecută

Antrenorul-jucător de la Topologul Galicea, Adi Glăvan, nu a făcut o tragedie din eşecul pe care echipa sa l-a suferit duminica trecută, în derbiul cu Luncavăţul Popeşti. Acesta a precizat că lupta pentru promovare rămâne deschisă şi că formaţia pe care o pregăteşte se află în continuare în pole-position. „Cu Luncavăţul, am deschis repede scorul, în minutul 5, după care am mai avut alte câteva ocazii de gol, dar n-am mai reuşit să le fructificăm. Una peste alta, adversarii au avut o răutate pozitivă şi o ambiţie mai mare decât a noastră, iar asta a contat în derbi. Trebuie să mergem înainte, nu e niciun fel de problemă că am pierdut, nu facem o tragedie din această înfrângere.

Mai sunt multe meciuri de jucat din acest sezon. Suntem tot pe locul 1, nu s-a schimbat nimic în ceea ce ne priveşte. Avem un avans de patru puncte faţă de Popeşti şi cinci faţă de Vlădeşti, iar pe ultima dintre acestea urmează s-o înfruntăm chiar în această săptămână”, a precizat Glăvan.

„Băieţii au dovedit că au caracter, iar pentru mine acesta e cel mai important lucru”

„Despre meci nu e de spus decât că, faţă de partida din urmă cu o săptămână, din Cupa României, cu Voinţa Orleşti, chiar dacă şi acum a existat dorinţă, n-a mai fost aceeaşi putinţă, ca să zic aşa, adică n-am mai avut forţa necesară în jocul acesta, la fel ca atunci. Cu Orleşti, a fost cu totul altceva, spre deosebire de acum. Atunci, în repriza a doua, am fost peste adversari, am egalat, 2-2, după ce am fost conduşi cu 2-0 la pauză. Mai mult decât atât, în ultimele cinci minute din timpul regulamentar, am ratat patru ocazii foarte clare de poartă, care puteau decide calificarea în sferturi, pentru ca apoi să pierdem în prelungiri. De această dată, chiar dacă am avut dorinţă şi ambiţie, nu a mai fost putinţă. Parcă era plumb în picioarele unora dintre băieţi. Oricum, în ciuda înfrângerii, băieţii au dovedit că au caracter, iar pentru mine acesta e cel mai important lucru. Va trebui însă să lucrez puţin mai mult acum la moralul lor, deoarece avem nevoie de o atitudine pozitivă în următoarele meciuri”, a încheiat Adi Glăvan. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button