Baschet

Cristian Achim a încheiat turul Ligii Naţionale de baschet masculin pe locul 4

Toamna trecută, s-a dat startul într-un nou sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin. Întrecerea e interesantă şi pentru vâlceni, deoarece în competiţie e angrenat şi antrenorul Cristian Achim. Acesta se află în continuare pe banca tehnică a echipei CSM Oradea, la cârma căreia a fost instalat în urmă cu opt ani, mai precis în luna noiembrie 2009.

La finele turului actualului sezon competiţional, bihorenii se află pe locul 4 în clasament, cu 7 victorii şi 4 înfrângeri în cont. Lideră este chiar campioana en-titre a ţării, „U” Banca Transilvania Cluj-Napoca, formaţie care are în prezent trei victorii în plus faţă de CSM Oradea, însă din 12 meciuri jucate.

Joi, 4 ianuarie, de la ora 18.00, CSM Oradea joacă în fieful echipei BC CSU Sibiu

În ultima rundă, care a avut loc la finele săptămânii trecute, elevii lui Achim s-au impus pe teren propriu în faţa echipei CSM Steaua Eximbank Bucureşti, cu scorul de 89-81. Joi, 4 ianuarie, de la ora 18.00, în prima etapă din retur, bihorenii vor evolua în fieful formaţiei BC CSU Sibiu, meciul urmând a fi transmis LIVE de DigiSport. CSM Oradea va merge pe Cibin cu gândul de a-şi lua revanşa, după ce a pierdut la limită confruntarea din tur, de pe teren propriu, cu 72-73, în runda inaugurală a acestui sezon. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button