BaschetFotbal

Duelul dintre Vâlcea și Focșani, de la baschet, intră în decisiv! Meciul care va decide echipa ce va continua în Liga Națională se joacă în Sala Traian

Săptămâna aceasta, luni și miercuri, CS Vâlcea 1924 a disputat alte două partide cu CSM Focșani, din play-out-ul pentru menținerea în prima ligă de baschet masculin. După 1-1, la poalele Capelei, în cele două jocuri din Sala Traian, la începutul săptămânii, CSM Focșani a preluat conducerea. S-a impus cu scorul de 68-64 în al treilea joc și deja ”lupii negri” erau cu sabia deasupra capului. Au conștientizat pericolul, iar miercuri, 17 aprilie, au reușit să ducă acest duel în prelungiri. ”Haita” lui Hristu Șapera și Bobi Oltei a câștigat cu scorul de 68-59 cel de-al patrulea meci și ultimul pe terenul formației focșănene și va juca decisivul la Vâlcea. În această partidă, Branch a adus cele mai multe puncte pentru trupa vâlceană: 21. Au mai punctat: Williams (19), Vârnă (7), Olisemeka (5), Ciucă (5), Paunovic (5), Rotaru (3), Sharkey (2). Formația vâlceană a început bine, iar primele 10 minute au găsit-o pe plus: scor 14-16. A urmat un sfert pierdut de oaspeți cu 17-13, astfel că la pauza mare Focșani conducea cu două puncte. CS Vâlcea 1924 s-a mobilizat și mai bine. Evoluția din sfertul 3 s-a dovedit decisivă. Au fost 10 minute aproape perfecte, care au turnat plumb în picioarele adversarilor. S-au încheiat la 23-16. Sfertul 4 s-a terminat la scorul de 12-16. La Focșani, CS Vâlcea a avut parte de sprijinul Brigăzii Zăvoi, care a purtat-o spre un succes important pentru viitorul clubului.

Acum, e mobilizare generală. Echipa de baschet vâlceană are nevoie de susținere masivă pentru a-și îndeplini obiectivul și a continua în Liga Națională. Ultimul meci din play-out, de care pe care, cu CSM Focșani, va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, în Sala Traian, de la ora 19.00.

Articole Similare

Back to top button