Fără categoriePolitica

Cotescu: „Edi Vârlan se plimbă cu bastonul alb printre fondurile europene”

trucaj_1047Senatorul Adrănel Cotescu crede că, din momentul în care a ajuns viceprimar al Râmnicului, dacă dorea mai mult de la viitor, Eduard Vârlan trebuia să înceapă să muncească, să bată oraşul de la un capăt la altul şi să construiască, în aşa fel încât, acum, PNL să nu-şi mai pună problema desemnării altui candidat. „Edi însă s-a trezit prea târziu. Acum, ne ameninţă că face nu ştiu ce paşi (către ALDE). Eu mă tem pentru el că vor fi paşi şi spate.

Va avea o mare problemă cu absorbţia de fonduri europene în oraş. Cu o abilitate extraordinară, Gigi Matei i-a pasat lui Edi Vârlan această misiune. Iar Edi Vârlan se plimbă cu pastonul alb printre fondurile europene”, a spus, ironic, parlamentarul PNL, în replică la dezvăluirile făcute săptămâna trecută de Edi Vârlan cititorilor ziarului Arena.
În opinia lui Cotescu, Vârlan îşi face speranţe inutile că, trecând la ALDE, ar avea şanse să rămână viceprimar al Râmnicului. Argumentul liderului PNL este că, la municipiu, există deja 3 forţe politice mari (PNL, PSD şi PER-ul lui Gutău) şi nu mai este loc pentru a 4-a (ALDE). „Eu cred că doar PNL, PER şi PSD vor lua consilieri la Rm. Vâlcea. Şi funcţia de primar, cum am mai spus, se va decide la câteva sute de voturi, veţi vedea!”, a anticipat senatorul Cotescu.

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button