Baschet

Confirmări! Doi dintre baschetbaliştii emblematici ai CS Vâlcea 1924 rămân în ”haită”. Solopa întăreşte echipa ”lupilor negri”

Săptămâna trecută, CS Vâlcea 1924 a anunţat că doi dintre componenţii lotului din sezonul trecut, care au pus umărul la promovarea pe prima scenă baschetbalistică a ţării, vor continua să facă parte din ”haita lupilor negri”. Căpitanul Nicolae Ciucă şi-a prelungit contractul. Toni Rotaru a semnat pe doi ani şi îşi va duce la capăt înţelegerea.
”Anton (Tony) Rotaru, cel care ne-a condus de atâtea ori spre promovare îşi onorează contractul pe doi ani şi rămâne în haita Lupilor Negri! Caracterul şi tehnica lui sunt principalele calităţi ce ne vor ajuta în prima divizie. Tony deschide seria confirmărilor, arătând că nimeni, odată ajuns la Vâlcea, nu vrea să mai plece. Mulţumim! Tenacitatea şi seriozitatea duse la extrem, forţa şi echilibrul sunt calităţile care l-au făcut pe Nicu Ciucă să fie sufletul Brigăzii Zăvoi. Căpitanul îşi prelungeşte contractul cu CS Vâlcea 1924, cu încredere în marile lui posibilităţi de progres. În lupta cu marile echipe din Liga Naţională, haita are nevoie de bărbaţi. Nicu este un lup cu oase tari, curaj şi putere. Spor la treabă, Nicolae Ciucă!”, a transmis CS Vâlcea.
De asemenea, a fost perfectat un nou transfer. Vladislav Solopa va juca în Sala Traian. În ultimele trei sezoane a evoluat pentru CSM Tg. Mureş. Vlad e născut la Minsk, dar are şi cetăţenie română. Face parte şi din naţionala de 3×3.

Articole Similare

Back to top button