Bârfe

Bârfe (ne)bune de luat în seamă

• Deşi la finele turului se vorbea că Dinamo Horezu, lidera Ligii a IV-a se va întări considerabil pentru a doua parte a campionatului, deocamdată singurele certitudini sunt tot nişte jucători din Judeţ. Varianta vehiculată iniţial, privind o fuziune cu fosta divizionară C, FC Sibiu, nu s-a concretizat şi nici nu sunt semne că-n viitorul apropiat s-ar putea înfiripa vreo colaborare între cele două părţi.

• Un antrenor obişnuit mai puţin cu performanţele sportive, dar care se laudă în stânga şi-n dreapta cu „realizările” sale de excepţie a fost extrem de supărat după eşecul suferit de unul dintre elevii săi la o competiţie judeţeană. În plină competiţie, profesorul în cauză „şi-a lăsat baltă” ucenicii şi-a părăsit sala înjurând.

• La meciul pe care BC Rm. Vâlcea l-a susţinut sâmbăta trecută împotriva formaţiei Cuadripol Braşov, suporterii l-au regretat pe Ozren Seleskovic, antrenorul cu care Ilic şi compania au învins echipa de la poalele Tâmpei de trei ori toamna trecută, bosniacul fiind demis nejustificat după patru înfrângeri consecutive.

• Relaţia amoroasă pe care Vladimir Milosevic a avut-o în perioada cât a evoluat pentru BC Rm. Vâlcea cu Andra Haas (şi ea jucătoare de baschet, fostă la CET Govora, în prezent la SCM Craiova) se pare că nu s-a sfârşit nici după plecarea de la Vâlcea a celor doi. Acum, după ce Milosevic s-a transferat la rândul său la SCM Craiova (una dintre echipele care aspiră la promovarea în Divizia A), îndrăgostiţii pot să-şi continue viaţa împreună.

• Comentariile TV ale unor emisiuni sportive sunt presărate cu citate din Codul Rutier. Motivul este cât se poate de simplu: realizatorul Ionel are permis de conducere şi lumea trebuie să ştie asta!
• Vâlcenii din partidul lui Becali sunt aşteptaţi să se implice în susţinerea unei echipe de Liga a IV-a ce-şi doreşte ca pe viitor să atace promovarea în eşaloanele naţionale.

• La AJF Vâlcea se întocmesc în aceste zile listele cu numele delegaţilor ce urmează să vină la Adunarea Generală. Se urmăreşte ca anumite echipe să nu îi trimită pe cei „bogaţi de gură”, iar acolo unde incomozii nu pot fi înlocuiţi cu aplaudaci, se preferă să nu fie convocate echipele contestatarilor lui Pintilie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button