Acasă Diverse Pregătite pentru încă o victorie

Pregătite pentru încă o victorie

70
0

Oltchim Tm. Vâlcea – Buducnost Podgorica
• meciul cu echipa din Muntenegru are loc vineri, 9 noiembrie, de la ora 19.30, în Sala Traian

Pe val, în urma celor două victorii de până acum, la finele acestei săptămâni, Oltchim Rm. Vâlcea primeşte vizita echipei Buducnost Podgorica, într-un meci care poate însemna un nou pas înainte spre calificarea mult dorită în fazele superioare ale Ligii Campionilor. În cele două tabere, stările de spirit sunt diferite. Dacă la Vâlcea calculele sunt deja făcute, aşteptându-se încă două victorii pentru a se declanşa fiesta, pentru gruparea din Podgorica totul e complicat şi este legată în mare măsură de meciul din această săptămână.

După ce au învins Ferencvaros Budapesta pe teren propriu, muntenegrencele au cedat în deplasarea de la Viborg (29-36) şi vin astfel la Rm. Vâlcea pentru a-şi juca ultima carte pentru calificare. Teoretic, Buducnost nu este însă cu totul ieşită din calcule. Un rezultat bun în Sala Traian, chiar şi un eşec la câteva goluri, coroborat cu un succes net pe teren propriu în dauna Oltchim-ului, dublat apoi de o victorie la Budapesta şi de un alt rezultat mare cu Viborg ar pune probleme echipei vâlcene în lupta de calificare, iar fetele lui Tadici nu ar mai fi atât de sigure de locul în faza următoare.
Echipa din Muntenegru este pregătită în prezent de Tonje Tiselj, tehnician care-a cunoscut gloria pe vremea când antrena Krim Ljubljana, grupare cu care a şi triumfat de două ori în Liga Campionilor, pe vremea când acolo evolua şi portarul Luminiţa Dinu.
Conform programului stabilit de EHF, partida Oltchim – Buducnost se dispută vineri, 9 noiembrie, de la ora 19.30 şi urmează a fi condusă de un cuplu de arbitri din Azerbaidjan, compus din Vagif Aliyev şi Alekper Aghakishiyev. Observator din partea EHF este un polonez, Henryk Szczepanski.