Acasă Liga V Budeştenii, doar egal la Goleşti

Budeştenii, doar egal la Goleşti

78
0

După victoria din faţa Energiei Malaia de săptămâna trecută, echipa lui Marian Radu era pe val. Sperau să câştige şi la Goleşti însă „socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg”. La Blidari, acolo unde s-a desfăşurat meciul cu Unirea Tricolorul, au dat peste o echipă motivată, având în componenţă câţiva jucători pentru care această partidă avea o semnificaţie aparte, cum este cazul lui Laurenţiu Mosor ce a jucat în acest campionat, pentru puţin timp, şi în culorile celor de la FC Budeşti. De fapt el a fost şi cel care s-a opus deschiderii scorului. Oaspeţii scăpaseră spre poarta adversă după o greşeală a gazdelor la mijlocul terenului, însă au fost stopaţi din acţiune la margine careului de Mosor, astfel că scorul nu s-a modificat.

Prin minutul 10, însă, şansa le-a surâs goleştenilor. Sima a preluat balonul undeva la limita careului de 16 metri şi a şutat plasat pentru 1-0. Au urmat ocazii de ambele părţi, în tabăra budeştenilor diferenţa făcând-o „veteranul” Amati, în special prin loviturile libere precis executate. De altfel, aşa au şi egalat oaspeţii, tot în urma unei lovituri libere a lui Amati, dar şi a greşelii portarului goleştean. Apoi gazdele au preluat din nou conducerea prin Căpăţînă, dar acelaşi Amati, cu largul concurs al portarului, a egalat, pentru ultima data în acest meci. Un rezultat echitabil care a mulţumit până la urmă ambele echipe, grupări care şi în turul campionatului terminaseră tot la egalitate meciul.
La goleşteni a revenit pe teren în această etapă şi Marian Joiţa, care a lipsit o perioadă datorită accidentării suferite la un meci pe care l-a arbitrat. Alături de acesta au mai jucat pentru UTG şi alţi arbitri. În afara de Laurenţiu Mosor, au mai evoluat Banu şi Mitrache (fost arbitru).  (Mihai Voicu)