Acasă Editorial Debandadă în delegările arbitrilor

Debandadă în delegările arbitrilor

88
0

Unii oficiali ai AJF Vâlcea s-au plâns recent de faptul că delegările pe care publicaţia ARENA le publică săptămână de săptămână nu sunt conforme cu realitatea. Chipurile, aceasta ar fi o bilă neagră pentru noi, dar nu şi pentru AJF! Însă adevărul e că nu reprezintă decât o dovadă în plus, şi e destul de elocventă domnilor, că la AJF şi la CJA Vâlcea lucrurile se fac alandala. Cel puţin în ultimele etape, acestea au fost controlate amănunţit pe afişierul de la sediul AJF de redactorii ARENA chiar sâmbătă seara, deci practic după desfăşurarea etapei de Liga a IV-a şi a încă uneia dintr-o serie de Liga a V-a. Cei de la AJF au spus însă că şi-n acest caz au avut loc schimbări.

Păi cum aşa, domnilor? Ce, schimbările de la CCA, de exemplu, se fac de la oră la oră? Nu credeţi că ar fi bine ca acestea să fie bătute în cuie vinerea la ora 15 sau 16, pentru a fi evitate speculaţii. Pentru că de obicei sunt mulţi delegaţi de echipe care trec atunci pe la AJF, văd cine-i arbitrează şi când acolo se trezesc cu te miri ce arbitri la teren. Şi de aici apar întrebările, suspiciunile, disensiunile şi nu în ultimul rând scandalurile. Ferească Domnul să se întâmple mai mult de atât că imediat se aduce aminte de interese, de culise, etc.

Înţelegem, ce-i drept, cazurile de forţă majoră, genul lui Joiţa de la Zătreni sau mai rău, un deces în familie, dar nu te miri ce modificări din cauza unor presupuse răceli, a încetării din viaţă a unei pisici sau a unui căţel, ori altfel de motive care mai de care mai haioase din partea unor arbitri deloc suficient de ataşaţi de fenomenul fotbalistic, ci mai degrabă dornici de a-şi satisface un hobby. Păi aceasta nu e cumva o dovadă crasă de neseriozitate din partea AJF-ului, de bătaie de joc faţă de toţi cei care urmăresc atent fenomenul fotbalistic judeţean, dar mai ales la adresa echipelor? Ce ziceţi, domnule Pintilie? Nu ar fi o bună măsură de mărire a dozei de credibilitate şi de seriozitate într-un AJF şi-aşa slăbit din toate punctele de vedere. Asta dacă nu cumva unele interese impun altceva!
Nicolae CIUCESCU