Liga IV

STIRI – Liga a IV-a

ŞTIRI – Liga a IV-a

 

FC Govora devine satelit pentru CSM

 

Intenţia Clubului Sportiv Municipal Rm. Vâlcea de a forma o echipă satelit în Divizia D care să evolueze pe terenul de la Căzăneşti nu s-a concretizat. Cu această ocazie am aflat şi motivele pentru care FC Govora nu a fost exclusă din Divizia D, cu toate că la termenele stabilite de conducerea AJF avea datorii faţă de această instituţie. Motivul a fost acela că trebuia ca preşedintele Mihai Persu să găsească un loc disponibil pentru CSM II Govora. Potrivit spuselor şefului AJF, acesta a sugerat conducerii CSM să-şi îndrepte atenţia spre Govora iar Alin Trandafir ne-a confirmat că satelitul echipei din Zăvoi va activa în Divizia D pe locul grupării govorene. În acest caz n-ar fi exclus ca CSM II Rm. Vâlcea să fie satelit pentru CSM, iar FC Govora să se înscrie la „Onoare” ca satelit al satelitului CSM II Rm. Vâlcea!

 

Biroul Executiv restrâns a decis:

Doar 34 de observatori va avea AJF-ul lui Persu

 

Pentru anul competiţional 2006-2007 al fotbalului judeţean, statutul de observator AJF va reveni unui număr de 28 de arbitri, la care se vor adăuga cei şase din lotul federal (Persu, Pintilie, Tomoiagă, Diaconu, Ţarălungă şi Lovin). „Până pe 24 august se depun cereri după care se va susţine o testare. În funcţie de rezultate se va forma un lot pentru Liga a IV-a (Divizia D) din 12 observatori la care se adaugă cei şase din lotul federal şi la care mai put urca trei supleanţi din lotul pentru Liga a V-a (Divizia Onoare). Lotul pentru Liga a V-a va fi de numai 16 observatori. Numărul nu este mic pentru că vor fi delegaţi la acest nivel şi cei din lotul pentru Liga a IV-a. Vreau ca observatorii să aibă cât mai multe meciuri observate, să poată astfel câştiga sume frumuşele şi să fie mult mai responsabili pentru ceea ce ne relatează!” – a spus preşedintele Mihai Persu.

 

La Zătreni se lucrează la vestiare

Dorinţa echipei Olteţul Zătreni de a activa în Divizia D este susţinută şi de autorităţile locale. Primarul Constantin Liţoiu împreună cu un grup de consilieri, cu conducerea echipei, cu conducerea şcolii din localitate şi cu sprijinul câtorva agenţi economici sunt decişi să facă din baza sportivă de la Zătreni una din cele mai frumoase din judeţ. Deja, după identificarea spaţiilor din şcoala veche în care vor fi vestiare, s-a trecut la amenajarea acestora. S-au igienizat, văruit şi vopsit, s-au adus băncuţe şi, în scurt timp, se va face şi racordarea la reţeaua de apă. „Dacă nu se va reuşi să fie totul gata până la prima etapă, nu cred că AJF-ul nu ne va da o omologare temporară să putem începe campionatul. Important este că am promovat şi că autorităţile ne ajută să evoluăm la Divizia D şi să avem condiţiile cerute de regulament!” – a spus unul dintre conducătorii echipei Olteţul. O altă reuşită este aceea de betonare a unei alei ce face legătura între viitoarele vestiare, grupul social (cam murdar şi neigienizat!) şi terenul de fotbal. Suprafaţa de joc rămâne bună, acoperită cu iarbă în întregime şi cu gard împrejmuitor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button