Acasă Liga V „AJF nu-si mai recunoaste actele pe care le-a eliberat!”

„AJF nu-si mai recunoaste actele pe care le-a eliberat!”

121
0

„Italianul” Siliminel Diaconescu iese iarăşi din front:

„AJF nu-şi mai recunoaşte actele pe care le-a eliberat!”

* „ar trebui să-l aduc şi pe taică-său şi pe maică-sa la teren, să se convingă oficialii meciului că el e cel care joacă!” – spune, nedumerit de intenţia conducerii AJF, preşedintele echipei FC Saldi Cernişoara

Preşedintele şi unul din patronii echipei FC Saldi Cernişoara, Siliminel Diaconescu, spune că a primit din partea conducerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea o adresă (propunere) prin care era anunţat că pentru sezonul viitor, în Liga Onoare, acolo unde activează echipa sa, se intenţionează ca la întocmirea foii de joc să prezinte pentru fiecare jucător şi certificatul de naştere. „E o aiureală! Păi, eu ştiu un lucru, că aceşti jucători ai mei au o legitimaţie pe care tot AJF-ul a eliberat-o! Şi acum, după câte văd, AJF-ul nu-şi mai recunoaşte un act pe care tot el l-a eliberat! Ar trebui să aduc şi pe maică-sa şi pe taică-său la teren ca să vadă arbitrul şi observatorul că într-adevăr el e! Păi, ce, eu trebuie să fac acum o valiză specială în care să ţin documentele jucătorilor. Că dacă se pierde vreun act cine răspunde? Răspunde AJF-ul?”, se întreabă retoric „italianul” Siliminel Diaconescu.
Din păcate pentru conducerea AJF Vâlcea, Siliminel Diaconescu a fost unul, poate uneori chiar singurul conducător de club din fotbalul vâlcean, care a spus ceea ce l-a nemulţumit vizavi de decizia forului fotbalistic vâlcean. Şi e normal aşa devreme ce asistăm la o altă anomalie ce poate intra de voie în Cartea Recordurilor, şi anume faptul că AJF Vâlcea îşi renegă cu proprie ştiinţă actele pe care le-a eliberat! Siliminel a fost şi cel care s-a opus intenţiei AJF de a condiţiona înscrierea echipelor în campionat de plata de către acestea a unei taxe denumite „de siguranţă”. O taxă care ar putea strânge în bugetul AJF o sumă bunicică, e vorba de câteva sute de milioane lei, bani de a căror dobândă nu se ştie cine ar fi beneficiat! Mai mult, Siliminel Diaconescu a semnalat presei felul cum s-a comportat la meciul Juventus Roieşti – FC Saldi observatorul, cel care ar fi ameninţat, din această calitate, de observator, un jucător de la Saldi care ar fi avut o altercaţie verbală cu arbitru, expresia „Dacă nu taci, vin la tine şi-ţi dau şi câteva!” Bineînţeles că în spiritul bunelor relaţii de colegialitate care continuă să existe în sânul AJF acest observator n-a păţit nimic! Cu precizarea din partea AJF că nu s-a întâmplat nimic la acel meci. Chiar dacă terenul ar fi fost trasat cu un fel de rumeguş de culoare neagră! Şi în acest caz observatorul ar fi avut reacţie: „Ce, credeţi că sunteţi în Champions Ligue?!” şi iarăşi nu s-a întâmplat nimic deosebit. Ce ar fi trebuit să se întâmple?! Referitor la obiectivul pe care FC Saldi îl are în sezonul competiţional viitor, Siliminel Diaconescu spune că le-a trasat băieţilor săi clasarea pe unul din primele cinci locuri. „Nu se poate să tot zicem că ne jucăm de-a fotbalul. Pentru că e o diferenţă. Ei se tot  joacă cu mingea, noi ne tot «jucăm» cu banii. Vor trebui să vină şi rezultatele”. Siliminel Diaconescu a făcut în această pauză competiţională nu mai puţin de cinci transferuri. „Am vrut să avem concurenţă pe posturi. De acea, de acum, cine nu vrea să joace, să-şi vadă de treabă în teren şi să nu se mai certe, e liber să plece. Eu vreau disciplină în teren. Când cineva greşeşte ceilalţi să-l încurajeze, nu să-l ia la bătaie!”, mai spune Siliminel Diaconescu.
Ionel GEREA
(pentru conformitate, Domnul Pseudonim)