Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* În tribunele bătrânului stadion din Zăvoi, lumea vorbea că portarul echipei oaspete, vâlceanul Robert Tufişi, ar fi ginerele primarului Mircia Gutău. O fi aşa sau nu, cert este că acesta nu a ţinut cont de nimic şi şi-a făcut datoria. Asta spre disperarea alor noştri!

 

* Luni dimineaţă cică ar fi avut loc o întâlnire de afaceri şi fotbal la primăria Râmnicului, acolo unde ar fi poposit ditamai preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România. Ce s-o fi discutat? Probabil simpaticul dom’ Dicu a dorit să-i spună lui Costică-Vâlcea că arbitrajele favorabile nu sunt suficiente pentru a termina campionatul pe locul 2, ci mai trebuia ca şi jucătorii aduşi şi la recomandarea fostului şef al AJF să-şi justifice salariile.

* Nici nu a fost exclus bine din lotul echipei Genesis Brezoi, că pe valea Lotrului în sus deja se interesau unii oameni de fotbal din judeţ cum ar putea face să-l transfere pe năbădăiosul fundaş la Divizia Onoare.

* Mai nou, cică la Drăgăşani se fac pariuri pe cloţe şi smântână. Despre ce pariuri e vorba, nu spunem, dar o să oferim mai multe amănunte după meciul Cozia Călimăneşti – Petrolul II Drăgăşani. Veţi afla lucruri interesante!

* Un ziarist vâlcean, ce scrie adesea despre fotbalul judeţean, a fost înjurat copios de preşedintele-antrenor-sponsor-jucător al unei echipe din Divizia Onoare. I s-au spus cuvinte publicabile doar în reviste obscene, reproşurile încheindu-se cu „vezi, bă, ce păţesc acum! M-am luat ca bou după tine să-l votez pe Persu, iar el mă face cu arbitri!” Aşa să fie? Măcar omul recunoaşte cu cine a votat. Să-i fie de bine!

* Un important antrenor din fotbalul vâlcean e nemulţumit că suspendarea arbitrilor Joiţa, Iordache şi Niculicioiu a avut efect doar în Divizia D. El ne-a telefonat şi ne-a întrebat: „Aţi văzut că în Vâlcea apar ca suspendaţi din arbitraj, dar primesc meciuri la Divizia C?”. Da, am văzut! – am răspuns noi, la care antrenorul a continuat: „Păi, asta-i măgărie! Eu îl sun pe Persu, îl sun şi pe Costică-Vâlcea, iar dacă nu se vor lua măsuri, anunţ şi Federaţia. Păi, ce, noi suntem proşti? Nu vedeţi că ne prostesc cu aşa-zisa suspendare, dar ei primesc liniştiţi meciuri la Divizia C? Cu alţii nu s-a întâmplat aşa… de fapt, lor li s-a făcut un bine că erau obosiţi după meciurile din Divizia C şi chiar le-a făcut un bine că n-au avut delegări sâmbătă dimineaţa. Ce-au pierdut? Iordache a avut meci şi sâmbătă seara, la Foleşti, şi duminică i-au dat meci la Ioneşti. Asta aşa, ca să ne prostească în faţă!”

* Mihai Purnichi a ţinut să publicăm opinia legată de meciul CSM – Inter Gaz. În opinia sa „a fost blat!”. Dacă vrem să ne convingem, cică ar trebui să facem un sondaj de opinie.

* Câţiva arbitri sunt tare supăraţi că Ion Tudorică a dat informaţii colegei noastre Simona Sima despre activitatea din cadrul AJF Vâlcea. Într-o „şedinţă” de taină – ceva cam de genul întâlnirii babelor la poartă – unii arbitri împreună cu directorul dintre ei au gândit că, dacă nu pot să-i facă rău lui Tudorică, măcar să se răzbune pe Simona. Aşa se face că, în mintea lor îngustă, ziarista a „decăzut” ca arbitru. În acest sens ei ar vrea să-l îmbârlige cu ceva şi pe şeful AJF căruia ar vrea să reclame faptul că Tudorică dă informaţii presei fără acordul lui Persu!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button