Acasă Caleidoscop Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

105
0

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* În tribunele bătrânului stadion din Zăvoi, lumea vorbea că portarul echipei oaspete, vâlceanul Robert Tufişi, ar fi ginerele primarului Mircia Gutău. O fi aşa sau nu, cert este că acesta nu a ţinut cont de nimic şi şi-a făcut datoria. Asta spre disperarea alor noştri!

 

* Luni dimineaţă cică ar fi avut loc o întâlnire de afaceri şi fotbal la primăria Râmnicului, acolo unde ar fi poposit ditamai preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România. Ce s-o fi discutat? Probabil simpaticul dom’ Dicu a dorit să-i spună lui Costică-Vâlcea că arbitrajele favorabile nu sunt suficiente pentru a termina campionatul pe locul 2, ci mai trebuia ca şi jucătorii aduşi şi la recomandarea fostului şef al AJF să-şi justifice salariile.

* Nici nu a fost exclus bine din lotul echipei Genesis Brezoi, că pe valea Lotrului în sus deja se interesau unii oameni de fotbal din judeţ cum ar putea face să-l transfere pe năbădăiosul fundaş la Divizia Onoare.

* Mai nou, cică la Drăgăşani se fac pariuri pe cloţe şi smântână. Despre ce pariuri e vorba, nu spunem, dar o să oferim mai multe amănunte după meciul Cozia Călimăneşti – Petrolul II Drăgăşani. Veţi afla lucruri interesante!

* Un ziarist vâlcean, ce scrie adesea despre fotbalul judeţean, a fost înjurat copios de preşedintele-antrenor-sponsor-jucător al unei echipe din Divizia Onoare. I s-au spus cuvinte publicabile doar în reviste obscene, reproşurile încheindu-se cu „vezi, bă, ce păţesc acum! M-am luat ca bou după tine să-l votez pe Persu, iar el mă face cu arbitri!” Aşa să fie? Măcar omul recunoaşte cu cine a votat. Să-i fie de bine!

* Un important antrenor din fotbalul vâlcean e nemulţumit că suspendarea arbitrilor Joiţa, Iordache şi Niculicioiu a avut efect doar în Divizia D. El ne-a telefonat şi ne-a întrebat: „Aţi văzut că în Vâlcea apar ca suspendaţi din arbitraj, dar primesc meciuri la Divizia C?”. Da, am văzut! – am răspuns noi, la care antrenorul a continuat: „Păi, asta-i măgărie! Eu îl sun pe Persu, îl sun şi pe Costică-Vâlcea, iar dacă nu se vor lua măsuri, anunţ şi Federaţia. Păi, ce, noi suntem proşti? Nu vedeţi că ne prostesc cu aşa-zisa suspendare, dar ei primesc liniştiţi meciuri la Divizia C? Cu alţii nu s-a întâmplat aşa… de fapt, lor li s-a făcut un bine că erau obosiţi după meciurile din Divizia C şi chiar le-a făcut un bine că n-au avut delegări sâmbătă dimineaţa. Ce-au pierdut? Iordache a avut meci şi sâmbătă seara, la Foleşti, şi duminică i-au dat meci la Ioneşti. Asta aşa, ca să ne prostească în faţă!”

* Mihai Purnichi a ţinut să publicăm opinia legată de meciul CSM – Inter Gaz. În opinia sa „a fost blat!”. Dacă vrem să ne convingem, cică ar trebui să facem un sondaj de opinie.

* Câţiva arbitri sunt tare supăraţi că Ion Tudorică a dat informaţii colegei noastre Simona Sima despre activitatea din cadrul AJF Vâlcea. Într-o „şedinţă” de taină – ceva cam de genul întâlnirii babelor la poartă – unii arbitri împreună cu directorul dintre ei au gândit că, dacă nu pot să-i facă rău lui Tudorică, măcar să se răzbune pe Simona. Aşa se face că, în mintea lor îngustă, ziarista a „decăzut” ca arbitru. În acest sens ei ar vrea să-l îmbârlige cu ceva şi pe şeful AJF căruia ar vrea să reclame faptul că Tudorică dă informaţii presei fără acordul lui Persu!