Alte sporturi

„The Lord” a câştigat ultimul meci la Gala „rechinilor” de la Bucureşti

KICKBOXING

În cadrul galei „SHARKS FIGHT CHAMPIONSHIP – PRELIMINARIES OF BELTS FIGHT”, vâlceanul Laurenţiu Bălan a câştigat fără probleme meciul disputat contra luptătorului Adrian Giurgiu, din Timişoara. Acest meci a contat pentru calificarea în finala din luna decembrie, acolo unde va fi pusă în joc o centură. „Evenimentul transmis pe GSP TV fost unul foarte reuşit, cu meciuri spectaculoase. Sportivul antrenat de mine, la Tiger Gym Rm. Vâlcea, a luptat în main-event-ul acestei gale”, a precizat antrenorul Viorel Stanciu. Izbânda de săptămâna trecută a fost cea cu numărul 34 din cele 36 de meciuri disputate de „The Lord”. „Dacă judecăm prin prisma faptului că a câştigat, atunci putem spune că Laurenţiu Bălan a avut parte de un meci bun. Nu a fost însă cum mă aşteptam, deoarece adversarul pe care l-a întâlnit a avut un plan de luptă mult prea defensiv. Acesta nu făcea decât să fragmenteze jocul cât mai des posibil şi să evite lupta propriu-zisă, aşteptând, probabil, o contră norocoasă. Doresc să mulţumesc pe această cale sponsorilor noştri : Euromarket Băbeni, Rombat, Salon Aliona şi AS Trans”, a mai spus Viorel Stanciu, antrenorul în cadrul clubului Tiger Gym Rm. Vâlcea.

Viorel Stanciu e dezamăgit de implicarea factorilor economici din zona Băbeni: „Din păcate, Laurenţiu Bălan nu este ajutat suficient pentru a ajunge la cel mai mare nivel”

Viorel Stanciu, patronului clubului „Tiger Gym Rm. Vâlcea” a încercat, în dese rânduri, să găsească sprijin financiar la principalii factori economici din zona Băbeni, pentru sportivul său, Laurenţiu Bălan. Antrenorul de kickboxing e dezamăgit că luptătorul său a găsit, peste tot, porţile închise, deşi reprezintă cu mândrie oraşul natal la toate competiţiile de amploare la care participă. „Ori de câte ori merg să cer un ajutor pentru Laurenţiu, mi se spune că nu sunt bani. În momentul de faţă, Laurenţiu Bălan e unul dintre cei mai puternici sportivi de profil din România, la categoria sa de greutate. Asta nu contează însă pentru oamenii cu bani din Băbeni, care nu sunt interesaţi să-l ajute pe poate cel mai titrat sportiv din acest oraş. Cred că trebuie să existe puţin mai multă implicare din partea lor”, a menţionat Viorel Stanciu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button