Liga III

„Chimiştii” au câştigat întâlnirea cu „republicanii” din Zăvoi

FC Oltchim – CSM Rm. Vâlcea 2-1

FC Oltchim a câştigat cu 2-1 partida disputată pe „Ghencea”, contra echipei de juniori-republicani A, pregătite de Cristi Lazăr. Pentru „chimişti”, au înscris Teoroescu şi Bărnuţiu, în timp ce pentru trupa din Zăvoi a marcat Daouda Tiandoum. Senegalezul în vârstă de 19 ani a fost adus la poalele Dealului Capela în urmă cu o lună, de la Arieşul Turda, acesta semnând pe cinci ani cu gruparea vâlceană. CSM Rm. Vâlcea i-a introdus în teren şi pe cei patru jucători africani aflaţi în pregătire. Marian Deaconescu, tehnicianul de la FC Oltchim, a mai planificat două amicale în această săptămână, joi, cu Flacăra Horezu şi sâmbătă, cu Viitorul Cârcea. „În judeţ, nu există terenuri de joc care să fie deszăpezite, de aceea, ne este foarte greu să exersăm din punct de vedere tehnic. Chiar şi aşa, important e ca echipa mea să aibă cât mai multe meciuri în picioare”, a spus tehnicianul Marian Deaconescu.

Cristi Lazăr i-a remarcat pe Mata şi Daouda

Dintre cei patru fotbalişti africani care se regăsesc în Zăvoi, Mata şi Daouda l-au încântat cel mai mult pe antrenorul Cristi Lazăr. Acesta spune că cei doi vor putea fi de un real ajutor CSM-ului în returul Ligii a II-a şi că, o dată cu transferarea lor, echipa din Zăvoi va câştiga din punct de vedere tehnic.

Bogdan Omeag şi Claudiu Popa, din nou în teren

În partida contra celor de la FC Oltchim, pentru CSM Rm. Vâlcea au jucat şi Bogdan Omeag şi Claudiu Popa, cei doi suferind în urmând cu câteva luni intervenţii chirurgicale la genunchi. Ambii s-au recuperat aproape complet, urmând să intre în teren şi în meciurile oficiale din cadrul campionatului naţional de juniori-republicani A. „Mi-a plăcut foarte mult cum au jucat Omeag şi Popa. Sunt jucători valoroşi, de care am mare nevoie în campionat”, a spus antrenorul Cristi Lazăr.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button