Fără categorieVolei

Voleibaliştii vâlceni nu vor participa la etapa zonală a ONSŞ

* competiţia rezervată echipelor de liceu va avea loc pe 5-6 martie, la Craiova

La finele acestei săptămâni, mai precis pe 5-6 martie, la Craiova, va avea loc etapa zonală de volei masculin din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, rezervată echipelor de liceu. La turneul din Bănie trebuia să participe şi reprezentanta judeţului Vâlcea, însă, potrivit afirmaţiilor lui Marius Mărgărit, voleibaliştii de la poalele Capelei au spus „pas” acestei competiţii. Dintr-un motiv cât se poate de plauzibil, care a fost explicat de Marius Mărgărit. „În week-end, avem etapă la cadeţi şi nu ne putem prezenta în Bănie. Oricum, dacă am fi participat la această competiţie, şansele noastre de calificare mai departe erau extrem de mici, deoarece nu puteam să trecem de Craiova, care e cea mai puternică din serie.

Nu e o problemă că nu ne prezentăm, multe echipe din ţară vor fi în cazul nostru. În sezonul trecut, la întrecerea zonală de fete, care a avut loc în Sala Capela, au venit doar trei echipe din şase”, a menţionat antrenorul de volei de la CNMB.
La faza zonală a ONSŞ din Bănie, care e rezervată echipelor de volei de liceu, ar trebui să participe reprezentantele judeţelor Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt, Argeş şi Dâmboviţa. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button