Acasă Liga II Voinţa Sibiu, viitorul adversar al elevilor lui Teleşpan

Voinţa Sibiu, viitorul adversar al elevilor lui Teleşpan

123
1

CSM Rm. Vâlcea îşi va continua seria de partide amicale din această vară. În următoarea săptămână, oficialii clubului din Zăvoi au fixat încă două meciuri de verificare. Mai întâi, miercuri, 4 august, „municipalii” vor înfrunta pe teren propriu echipa Voinţa Sibiu, nou-promovată în Liga a II-a, ora de start nefiind încă stabilită până la închiderea ediţiei. Dacă vremea va fi frumoasă, meciul va avea loc pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, în caz contrar duelul urmând a fi mutat pe terenul de fotbal de la Căzăneşti. Ulterior, vineri, 6 august, CSM Rm. Vâlcea se va deplasa la Mioveni, pentru a înfrunta echipa locală, Dacia, partida urmând a se disputa, cel mai probabil, după-amiaza.
Altfel, până la startul viitorului sezon competiţional, elevii lui Dumitru Teleşpan ar mai putea juca cu FC Oltchim Rm. Vâlcea şi FC Ghecon Lăpuşata.

Oficialii vâlceni caută jucători ieftini, dar buni

Rămasă fără majoritatea titularilor din sezonul trecut, echipa din Zăvoi încearcă să se pună pe picioare din mers. Misiunea antrenorului Dumitru Teleşpan este cu adevărat ingrată, acesta trebuind să se bazeze pe fotbalişti tineri şi lipsiţi de experienţă. Din cauza crizei financiare cu care CSM-ul se confruntă, cu o singură excepţie (mijlocaşul Văidean), aproape toţi jucătorii care s-au aflat în această vară în probe în Zăvoi au trebuit să plece. Oficialii grupării vâlcene caută în continuare jucători ieftini, dar buni, liberi de contract, care să fie dispuşi să joace la CSM pe un salariu foarte mic.

1 COMENTARIU