Acasă Liga II Vasile Turcu n-a vrut să vină în Zăvoi

Vasile Turcu n-a vrut să vină în Zăvoi

112
0

* CSM nu mai are decât un sponsor, firma Annabella, iar în continuare se poartă negocieri pentru prelungirea contractului cu Damila

În această vară, oficialii din Zăvoi au căutat diferite variante pentru a găsi un sponsor dispus să investească la CSM. Printre aceştia s-a numărat şi Vasile Turcu, fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti. „Am vorbit personal de două ori cu Vasile Turcu, dar n-a fost dispus să vină la Rm. Vâlcea. Investitorul vroia, ca şi la FC Argeş, să se aşeze la aceeaşi masă cu reprezentanţii Primăriei Râmnicului şi ai Consiliului Judeţean Vâlcea, iar împreună să se găsească soluţiile optime pentru finanţarea CSM-ului”, ne-a declarat Alin Trandafir.
Altfel, preşedintele CSM-ului a mărturisit săptămâna trecută că echipa vâlceană nu mai are decât un singur sponsor, firma Annabella, şi că se poartă în continuare negocieri pentru prelungirea contractului cu Damila.

CSM trebuie să primească 1 miliard pe lună din taxa pentru sport şi cultură

„Cutremurul” din Zăvoi a survenit la doar două săptămâni după ce primăria Râmnicului – acţionar majoritar la CSM – a achitat salariile restante pe patru luni (februarie – mai) şi a anunţat că plăţile pe iunie, iulie şi, probabil, pe luna august, urmează să fie făcute în perioada următoare. 50 la sută din suma totală pe care autorităţile locale o colectează prin taxa pentru sport şi cultură de la toate firmele care derulează afaceri pe raza municipiului ar trebui să fie virată către CSM, în acest caz fiind vorba de 1 miliard de lei vechi pe lună. Oficialii din Zăvoi au spus că banii ar fi suficienţi pentru supravieţuire dacă nu s-ar fi acumulat însă datorii imense din urmă.