Fără categorieDiverseHandbal

Vâlceanca Mădălina Zamfirescu s-ar putea reîntoarce la „matcă”

După Oltchim, problemele financiare ar putea destrăma un alt club mare din România, care, după dispariţia echipei vâlcene, şi-a dorit să devină principalul pol de putere din handbalul românesc. Este vorba despre HCM Baia Mare, formaţie care deşi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, este foarte aproape de a rata titlul naţional, pentru a doua oară consecutiv şi de a-şi pierde cele mai bune jucătoare. Se spune că, din vară, autorităţile locale ar urma să susţină un alt club, „de drept public”. În acest caz, şi denumirea acestuia se va schimba, iar contractele cu jucătoarele nu ar mai fi valabile. Astfel, se poate „lipi” şi HCM Rm. Vâlcea de unele jucătoare de la vicecampioană.

Mădălina Zamfirescu, jucătoare născută şi formată la Vâlcea, la Energetic şi CNOE, ar fi una dintre ele. „Sunt foarte multe persoane care îmi vorbesc despre Mădălina Zamfirescu. E vâlceancă, îmi place ca jucătoare, nu neg lucrul acesta, dar din păcate ea are contract cu HCM Baia Mare până în 2018. Nu ştiu ce se va întâmpla cu clubul din Baia Mare, ca să putem să dezvoltăm acest subiect”, a spus managerul HCM-ului, Constantin Ştefan, cu privire a posibilitatea ca Mădălina Zamfirescu să ajungă la Vâlcea.

Gabriela Mihalschi, Luciana Marin şi Gabi Szucs, „ţinte” pentru HCM?

Se mai aude că tot de la HCM Baia Mare, conducerea echipei de handbal vâlcene ar mai fi interesată de Gabriela Mihalschi Preda, Gabi Szucs şi Luciana Marin. În privinţa acestora, antrenorul HCM-ului, Constantin Ştefan, a precizat: „Ştiu că numele lui Mihalschi, în vederea unui transfer la Vâlcea, a mai fost vehiculat şi în trecut. Eu efectiv nu o cunosc, pentru că a jucat foarte puţin la Baia Mare. Gabi Szucs a jucat mai mult pe faza de apărare, iar Luciana Marin îmi place, dar joacă aproape la fel ce joacă şi «Seno». Ele au şi fost colege la Cluj destul de mult timp. Căutăm, într-adevăr, în primul rând, jucătoare la 9 metri, pentru că acolo am suferit noi în acest campionat”. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button