Liga IV

Trupa din Ţara Loviştei defilează spre promovare

Duroi_Daniel_2010_09 (1)POSADA PERIŞANI – EXPERTI 2000 POPEŞTI 7-1

Posada Perişani a câştigat la scor meciul cu Experti 2000 Popeşti (7-1), diferenţa fiind făcută încă din prima repriză, care s-a încheiat cu scorul de 5-0 în favoarea trupei din Ţara Loviştei. Marian Mătăsaru & Co. au trecut astfel cu brio peste încă un examen extrem de important în cursa pentru titlul de campioni judeţeni.

Daniel Duroi, preşedinte Posada Perişani:
„Nu mai depindem de nimeni în lupta pentru promovare”

Din câte se pare, sâmbăta trecută, „experţii” au jucat pe o primă considerabilă, oferită de oficialii principalelor adversare ale echipei din Perişani. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg, iar pe teren n-a existat decât o singură formaţie, Posada, care s-a desprins decisiv încă de la pauză. „Oaspeţii au venit decişi să scoată un rezultat pozitiv la Perişani. Din câte am auzit, li s-au promis şi recompense financiare pentru a ne pune piedică. Jucătorii noştri nu au fost deloc speriaţi de acest aspect, ci dimpotrivă, s-au ambiţionat şi mai mult şi s-au impus fără probleme”, a spus preşedintele echipei Posada Perişani, Daniel Duroi, care a adăugat: „Noi nu mai depindem de nimeni în lupta pentru promovare, dacă vom câştiga toate meciurile vom termina pe locul 1. Nu ne interesează deloc rezultatele altor echipe, ci doar ale noastre, de aceea nici nu vom apela la premierea unor formaţii pentru a-i încurca pe cei de la CSM Drăgăşani”.

Portarul Albici, sacrificat pe nedrept de patronul Cosmin Florescu
* portarul titular al echipei din Popeşti a privit de pe margine cum coechipierii săi au fost pur şi simplu umiliţi în prima repriză

Dorinţa de victorie în rândul echipei Experti 2000 Popeşti a fost extrem de mare. În frunte cu patronul Cosmin Florescu, toţi jucătorii au sperat să încurce liderul Ligii a IV-a chiar în propriul său fief. Din păcate, cel puţin într-o privinţă, se pare că „experţii” s-au înşelat. Astfel, crezând că portarul Alexandru Albici este pe „blat”, patronul Cosmin Florescu a luat o decizie total neinspirată, titularizându-l între buturi pe Daniel Murgoci, care însă a prins o zi cu totul nefastă. Înlocuitorul lui Albici a gafat la patru dintre golurile echipei sale, iar în plus a reuşit şi contraperformanţa de a încasa un gol direct din lovitură liberă, executată „de la kilometrul 81” de veteranul Ovidiu Creangă.
Omul de afaceri şi-a dat seama de greşeală abia după pauză, atunci când l-a şi înlocuit pe Murgoci. Iar Albici şi-a făcut cu prisosinţă datoria, salvându-şi echipa de la alte goluri ca şi făcute, care au limitat astfel proporţiile scorului. „Cu siguranţă, dacă ar fi stat Albici între buturi din primul minut, nu s-ar fi întâmplat dezastrul din prima repriză. Ar fi încasat şi el probabil un gol sau două, dar ar fi păstrat intacte speranţele de a pleca măcar cu un punct de la Perişani. Aşa însă, toate şansele «experţilor» s-au risipit complet în primele 45 de minute de joc”, a comentat unul dintre spectatorii prezenţi la meci.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button