Acasă Volei Cel mai slab sezon din istoria clubului CET Govora

Cel mai slab sezon din istoria clubului CET Govora

75
0

Cel mai slab sezon din istoria clubului CET Govora

 

   Ediţia 2005-2006 a Diviziei A n-a fost nicidecum una favorabilă echipei vâlcene de baschet feminin CET Govora. Trupa pregătită de Doru Moise şi Mihai Toma, cu un lot vizibil întinerit şi o singură achiziţie importantă (Silvia Ondreikovics) nu a făcut prea multe jocuri bune în cele 20 de partide jucate în sezonul regulat. Iar consecinţa a fost clară: locul 8, până şi în spatele celor de la Magic Sibiu, grupare pe care altădată fetele noastre o învingeau la peste 20 de puncte diferenţă. Anul acesta n-a mai fost deloc aşa, sibiencele luându-şi o nesperată revanşă, chiar în Sala „Traian” (la un scor uluitor – 74-54), de care a depins de altfel şi clasarea slabă în final a echipei vâlcene.

     „O comportare sub aşteptări a echipei noastre. Am vizat la începutul sezonului locul 5 sau 6, conform valorii lotului, dar am terminat până la urmă pe 8. Am plătit tribut unor meciuri pe care nu le-am tratat cum se cuvine şi pe care le-am pierdut la limită de-a lungul sezonului. Amintesc doar de jocul pierdut în tur la Olimpia, de eşecul cu Univ. Cluj-Napoca acasă, de înfrângerea cu Magic Sibiu din retur”, a comentat preşedintele Dorin Vlad cel mai slab sezon din istoria clubului.

   Totul ar putea fi salvat în play-off. Dar cum să te mai poţi gândi la asta atunci când joci cu Biandra Târgovişte, o echipă de calibru. Poate că altele ar fi fost şansele vâlcencelor dacă ar fi ocupat locul 6 sau 7 şi ar fi jucat cu BC ICIM Arad sau Sportul Studenţesc Omnilogic. (Nicolae CIUCESCU)