Acasă Liga III Minerul Costești a câștigat o repriză cu Roșiori

Minerul Costești a câștigat o repriză cu Roșiori

359
0

Minerul Costești a rămas cu patru puncte și după etapa a 13-a a Ligii a III-a. Formația vâlceană a pierdut duelul de pe teren propriu cu Sporting Roșiori. Fiecare dintre cele două formații a câștigat câte o repriză. Punctele au mers la trupa teleormăneană.

La 0-0, gazdele au avut șansa de a trece în avantaj. Rădulescu a trimis mingea în bară. Balonul a căzut pe linia porții și a revenit în teren. Rizea nu a reușit să-l împingă în plasă. În loc de 1-0, a fost 0-1. Alin Călin a profitat de erorile din defensiva vâlceană. Același jucător a dublat avantajul echipei sale în minutul 30, după o altă greșeală în apărarea Costeștiului.

În partea secundă, neavând ce apăra, Minerul a încercat să revină pe tabelă, să atace mai mult. S-a lăsat descoperită, s-au creat spații mai mari și astfel oaspeții și-au mai creat oportunități de a înscrie. În partea secundă singurul gol a fost marcat, însă, de Răzvan Milosteanu. După un un-doi cu Denis Negoiță, Milosteanu s-a demarcat bine, a plecat pe culoar și din unghi a șutat la vinclu. Din păcate, a fost singurul gol al Minerului, care a înregistrat a 11-a înfrângere din acest sezon. În etapa viitoare, elevii lui Marius Vlăoi vor juca la Alexandria. În ultima rundă din 2021 vor primi vizita celor de la Filiași. Meciul va avea loc la Orlești duminică, 5 decembrie.

În partida cu Roșiori au jucat pentru Costești: Vlădoi – Vlad, Nicolaescu, Proteasa, Kelemen, Rizea, Vladu, Rădulescu, Denis Negoiță, Păun, Diaconescu. Au mai intrat: Neacșu, Pufu și Milosteanu.