Politica

Lavinia Şandru a stat lipită de Veţeleanu ca timbrul de plic

lavinia sandru si veteleanuPeste 2500 de susţinători au participat, vineri, la lansarea oficială a candidatului UNPR pentru funcţia de primar al Râmnicului. Alături de Eusebiu Veţeleanu, la acest important eveniment, au fost prezenţi generalul Gabriel Oprea, deputatul Dan Mazilu, Mircia Gutău, Gheorghe Bica, Gheorghe Dinu – preşedintele Astra Ploieşti şi Lavinia Şandru, care nu s-a dezlipit o secundă de candidat.

În deschiderea lansării lui Eusebiu Veţeleanu, Adriana Antoni şi Nineta Popa au făcut un spectacol de nota 10, creând în Sala Sporturilor „Traian” o atmosferă greu de descris în cuvinte.
Eusebiu Veţeleanu şi-a început discursul prezentându-şi activitatea profesională şi subliniind câteva puncte importante din programul său electoral. Nu în ultimul rând, el le-a mulţumit râmnicenilor pentru sprijinul şi încrederea acordată: „Eu, Eusebiu Veţeleanu, voi fi un primar aşa cum vă doriţi, pus în slujba dumneavoastră. Voi demonstra că, alegându-ne pe mine şi echipa mea, aţi făcut cea mai bună alegere. Vă mulţumesc pentru faptul că ne sunteţi alături! Vă mulţumesc pentru sprijinul şi încrederea pe care ni le acordaţi”. La rândul său, generalul Gabriel Oprea s-a arătat ferm convins că, în data de 10 iunie, Râmnicu Vâlcea va avea un nou primar – pe Eusebiu Veţeleanu, un specialist în administraţie, care beneficiază de totala susţinere a „simbolului UNPR la Vâlcea – Mircia Gutău”. El a adăugat că „românii vor aprecia un partid care a pus umărul la greu pentru a asigura stabilitatea României” şi a subliniat că „UNPR se află în faţa celui mai mare examen electoral”. Generalul Oprea a reiterat şi faptul că „UNPR are doi piloni principali pe care se bazează: interesul naţional şi dialogul social” şi a explicat că „pentru a participa la guvernare, progresiştii nu au cerut decât votarea taxei de solidaritate”. Liderul UNPR a făcut câteva referiri şi la protocolul semnat de UNPR cu PSD „care priveşte mai multe domenii pe latura social-democrată”. „Proiectul nostru de căpătâi a fost taxa pe marile averi. Vă asigur că vom trece şi prin zid pentru a vota această taxă cerută şi de marii lideri ai lumii. Este creştineşte să fim solidari cu cei care au mai puţin. Această lege de căpătâi aşteaptă un simplu vot şi va aduce, în 3 ani, peste 9 miliarde de euro la bugetul ţării. Noi, în afară de aceste proiecte, nu am cerut nici o funcţie în actuala guvernare”, a declarat Gabriel Oprea.
Vă reamintim că a doua lansare a lui Eusebiu Veţeleanu va avea loc cel mai probabil pe 6 iunie şi se va desfăşura în Ostroveni, lângă Casa Tineretului.

Articole Similare

One Comment

  1. Deci avea dreptate Vadim, cind spunea cà Lavinia, se lipeste repede pe centurà. Omul probabil a studiato si apoi a tras concluzia.

Lasă un răspuns

Back to top button