Liga V

Iustin Croitoru se însoară

Croitoru* antrenorul echipei de fotbal Topologul Galicea îşi va uni destinul cu aleasa inimii sale, Diana Maria Popescu
* naşii cuplului vor fi Remus Grigorescu, fostul prefect al Vâlcii, şi soţia sa, Sorina

La finele acestei săptămâni, Iustin Croitoru va face poate cel mai important pas din viaţa lui. Antrenorul echipei de fotbal Topologul Galicea, care cândva a fost foarte aproape să devină portarul titular al formaţiei Steaua Bucureşti, se va căsători sâmbătă, 4 septembrie, cu aleasa inimii sale, Diana Maria Popescu. Nunta va avea loc la Restaurantul „Zăvoi”, naşii fericitului cuplu fiind Remus Grigorescu, fostul prefect al Vâlcii, şi soţia sa, Sorina. La petrecere, au fost invitaţi şi câţiva dintre foştii coechipieri, cum ar fi Adrian Blejan şi Adrian Dulcea. De asemenea, printre alţii, vor mai fi prezenţi Mihai Persu şi Florea Udrea.

Autorităţile din Galicea vor să-i ofere un post de profesor de sport

Autorităţile locale din Galicea au anunţat, prin vocea viceprimarului Florea Udrea, că în viitorul apropiat intenţionează să-i ofere antrenorului echipei de fotbal, Iustin Croitoru, un post de profesor de sport la una din şcolile din comună. „Ne-am propus ca unor asemenea persoane care nu sunt din localitatea noastră dar care îşi aduc aportul la dezvoltarea sportului din Galicea, mai mult decât localnicii, să le asigurăm şi un loc de muncă în comună, iar dacă este nevoie inclusiv o locuinţă de serviciu. În acest sens, lui Iustin Croitoru încercăm să-i oferim un post ca profesor de sport la una din şcolile din Galicea”, a afirmat Udrea.
În 2006, în perioada când Mihai Persu era preşedintele AJF Vâlcea, Iustin Croitoru a îndeplinit funcţia de secretar general al forului fotbalistic judeţean.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button