Volei

S-a stabilit programul Diviziei A2 de volei feminin

Dragan Cito• în prima etapă, echipa clubului prezidat de Cito Drăgan va întâlni formaţia din Alba Iulia

Recent, a fost stabilit programul meciurilor din viitorul Campionat Naţional de volei feminin rezervat Diviziei A2, care va începe pe data de 2 octombrie. Echipa clubului prezidat de Cito Drăgan se va confrunta în prima etapă a noului sezon competiţional, pe teren propriu, cu gruparea din Alba Iulia, de curând înscrisă în Seria Vest. O altă formaţie pe care fetele de la CS CET Govora o vor întâlni începând din această toamnă este CSŞ Turda.
Antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit ne-au precizat că intenţionează să programeze împreună cu preşedintele clubului vâlcean câteva partide amicale înainte de startul Diviziei A2.
„O să ne consultăm cu domnul preşedinte Cito Drăgan şi în funcţie de posibilităţile financiare pe le avem, ne dorim ca până la începerea campionatului să facem nişte jocuri de verificare. Ne-am gândit la echipe mai apropiate de noi ca distanţă şi considerăm că cel mai indicat ar fi să ne deplasăm la formaţia din Piteşti”, a afirmat Marius Mărgărit.
Până în urmă cu o lună de zile îşi exprimaseră dorinţa de a evolua în Divizia A2 doar patru grupări, motiv pentru care, era luată în considerare varianta formării unei singure serii.
„Spre surprinderea noastră, acum sunt înscrise opt echipe în seria din care facem parte. Singura formaţie care nu mai activează în Divizia A2 este cea din Timişoara. În prezent, ne continuăm pregătirea în sala mică a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, iar lotul nu a fost încă definitivat. În funcţie de viitoarele noastre discuţii cu preşedintele Cito Drăgan, urmează să stabilim dacă putem îmbunătăţi valoarea lotului. În ceea ce priveşte reabilitarea Sălii „Capela”, vreau să vă spun că lucrările vor terminate în aproximativ o săptămână”, a adăugat Marius Mărgărit.
Perioada imediat următoare va fi importantă pentru antrenorii vâlceni de volei atât pe plan sportiv, cât şi personal. În curând, mai exact, pe data de 11 septembrie, la Pensiunea Valentina din Rm. Vâlcea, Radu, fiul cel mare al soţilor Mărgărit, se va căsători cu Irina. „Pentru noi, este un moment deosebit şi de aceea, pe lângă celelalte lucruri de care trebuie să ne ocupăm în această perioadă, cum ar fi reabilitarea sălii sau pregătirea echipei, trebuie să ne găsim timp şi pentru organizarea acestui eveniment. Este un pas important pentru fiul nostru şi vreau ca pe această cale să le doresc lui şi Irinei, casă de piatră!”, a spus Marius Mărgărit. La eveniment vor fi prezenţi mulţi oameni de sport, printre care se vor afla şi colegi de-ai celor doi antrenori. „Ne bucurăm că alături de noi vor fi prieteni şi colaboratori de-ai noştri, persoane cu care, în viaţa de zi cu zi, întotdeauna ne-am simţit bine. Sperăm ca şi în această seară specială să petrecem împreună şi să ne simţim la fel de bine”, a adăugat Nicoleta Mărgărit.

Ovidiu Dulăcioiu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button