Acasă Baschet Deplasare cu ghinion, cap-coadă, pentru baschetbaliștii vâlceni, la Sibiu. Duș rece pentru...

Deplasare cu ghinion, cap-coadă, pentru baschetbaliștii vâlceni, la Sibiu. Duș rece pentru elevii lui Hristu Șapera

404
0

Duminică, 22 ianuarie, CS Vâlcea 1924 a fost urmărită de ghinion. De dimineață și până seara. Deplasarea la Sibiu a fost cu peripeții. Baschetbaliștii vâlceni au rămas blocați în trafic. Au făcut patru ore până în județul vecin. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a căderilor de arbori, Valea Oltului a fost din nou blocată. Formația vâlceană a fost aproape să nu ajungă la timp la meciul cu BC CSU Sibiu 2. A reușit, până la urmă, să se încadreze.

Elevii lui Hristu Șapera au coborât din autocar și au intrat direct în teren. Întâmplările prin care au trecut, poate și desconsiderarea adversarului, au condus către un joc mai slab. ”Lupii negri” au pierdut primul sfert lamentabil, cu 31-8. Apoi au început cursa de urmărire, au revenit, păreau să aibă puterea să anuleze avantajul gazdelor, dar a fost doar un foc de paie.

Evoluția cu șuișuri și coborâșuri nu i-a ajutat pe oaspeți. Sibienii au fost câștigători la final. 92-73 s-a consemnat la final. A fost un duș rece pentru CS Vâlcea, a doua înfrângere din Liga I, care vine chiar înaintea derby-ului cu lidera seriei, CSM Corona Brașov, programat pe 29 ianuarie, în sala de la Sanitar, din Rm. Vâlcea.